Mama je deklico odpeljala na Kitajsko, čeprav se oče s tem ni strinjal

Sem oče danes sedemletne deklice, ki je bila konec leta 2016 v Sloveniji ugrabljena in odpeljana na Kitajsko ob pomoči CSD in policije v Ilirski Bistrici, in to brez sodne odločbe. Dežurna socialna delavka Nina Bavdek (CSD Cerknica) je ob pomoči policistke Ane Borovnik (PP Ilirska Bistrica) kljub mojemu nestrinjanju izvedla odvzem otroka na policijski postaji v Ilirski Bistrici.

Novoletne lučke

Ko gledamo delo ministrice za delo, vidimo, da jo vzdržuje nad gladino le iz ozadja delujoč lobi, ki želi svet in našo družbo spremeniti in ji vsiliti vrednote, ki niso naravne vrednote, ki ne temeljijo na naravnem pravu. Ministrica, ki bi morala biti na čelu zaščitnikov družine, otrok, starejših, brezposelnih, revežev, najšibkejših, je prva, ki deluje proti vsem tem prej naštetim.

Pokvarjenost

Lovke »naših« na miselnost ljudi zaključi še absoluten monopol na medijskem področju. O moči medijev na našo miselnost vemo vse. A premalo se te moči zavedamo in lenoba nam onemogoča napor, da bi se ga osvobodili. To pa nas ne odvezuje od dela in napora, da se vrnemo h gradnji trdne družine, ki bo odprta za življenje in družbo, ki bo spoštovala tako edinost, enotnost kakor različnost, ki bo ljubila svoje in sprejemala tujce, ker bo polna življenje in svobode v resnici in pravici.

Kdo bo zaustavil ministrico Kopač Mrak?

Da bi razumeli, zakaj ministrica tako vztrajno degradira družino, je potrebno poznati duhovni horizont, ki mu pripada. Ideološka izhodišča sovražnosti do tradicionalne družine je nora mešanica freudo-marksizma in radikalnega feminizma. Zakaj pravim nora? Ker zaradi svojih ozko ideoloških interesov želi spreminjati biološka in družbena dejstva.

I. Puc, Reporter: Priložnost

Padec novele družinskega zakonika daje zakonodajalcu in predvsem vladajoči koaliciji novo priložnosti, da se potrudi in najde širšo sprejemljivo rešitev vprašanj, ki za istospolna partnerstva še niso urejena. Vladajoča SMC se ne more znebiti svoje … Beri dalje

»Svoboda in solidarnost sta istospolni par«

V soboto sta v Sloveniji potekala med drugim dva dogodka, ki sta si po svoji vsebini blizu, pa vendar sta si zelo različna. O enem smo lahko slišali že nekaj dni prej, saj so o njem mediji že nekaj dni pred tem tudi poročali, drugega ni oglaševal noben medij. O enem so na dan dogodka poročali tako na nacionalni kot na komercialni televiziji – RTV Slovenija je dogodek uvrstila celo na prvo mesto, saj so se z njim začela večerna poročila, o njem so se razpisali tudi časopisi, o drugem ni bilo ne duha ne sluha na internetnih straneh slovenskih časopisov, nacionalna televizija pa je o njem poročala samo v nedeljo v zadnji informativni oddaji. Prvega je podprla celo ministrica za delo, družino in socialne zadeve, udeležil pa se ga je tudi predsednik države, na drugem ni bilo opaziti nobenega znanega politika aktualne vlade. Pa vendar se je na prvem dogodku zbralo vsega 400 do 500 ljudi, na drugem (res da je trajal dva dni) pa okoli 5.000 ljudi.