Naše leve brate sprašujem, čigav je denar?

Spoštovane poslanke in poslanci Alenka Bratušek, Tanja Fajon, Jerca Korče, Luka Mesec, Marjan Šarec, Aljaž Kovačič, Marko Koprivc, Matej Tašner Vatovec in drugi! Denar, ki ga oporekate Zavodu Iskreni, ni vaš. Zaslužili so ga drugi. Vi imate dolžnost, da ga kot predstavniki ljudstva razporejate po načelu pravičnosti in v skladu s pravili. Tudi tistim, ki niso vaših nazorskih in političnih opredelitev. Umirite se in malo potrpite! Poleg vse zmede, ki jo povzročate, se tudi smešite.

Vabilo: Naravne metode načrtovanja družine za strokovnjake … in za radovedne

Na Medicinski fakulteti bo 14. januarja 2016 ob 19h predstavitev metode naravnega načrtovanja družine ‘FertilityCare’, s katero želijo organizatorji – Zavod Ž!VIM in zavod Iskreni.net – približati sodoben pristop naravnega načrtovanja družine, ki je podkrepljen z znanstvenimi metodami in dokazi. Povabljeni zdravstveni delavci in vsi, kn vas metoda zanima.

Nov tip nestrpneža?

PREJELI SMO. Nista še minila dva tedna, kar je v tajništvo našega tekstilnega podjetja prispelo nenavadno elektronsko pismo in telefonski klic, s katerim nas je gospod Boštjan Kovačec želel opozoriti na našo slabo poslovno odločitev. … Beri dalje