V. Vodušek, Top Novice: Predsedniški tekmeci na potici pri Angelci Likovič (POSNETEK)

Angelca Likovič na svojem domu gostila tekmece iz pravkar končane predvolilne kampanje. Foto: Top Novice
Angelca Likovič na svojem domu gostila tekmece iz pravkar končane predvolilne kampanje. Foto: Top Novice

Posnetek medijskega spektakla v Grosuplju, za katerega je poskrbela Angelca Likovič, je vsekakor vreden ogleda. Ne samo zaradi tega, ker so se srečali tekmeci na predsedniških volitvah, ampak tudi zaradi dejstva, da se Angelca Likovič umika iz političnega, ne pa, kot je to sama potrdila, tudi iz medijskega sveta. Likovičeva je namreč napovedala, da na parlamentarnih volitvah ne bo kandidirala.

Angelca Likovič, ki je po predsedniških volitvah v Cankarjevem domu zbrane pogostila s potico, je na svoj dom v Grosuplje povabila vse protikandidate na predsedniških volitvah in jih pogostila z različnimi vrstami potičke, kuhanim vinom, kavo ter čajem.

Na srečanje, ki je trajalo dobre tri ure, sta najprej prišli Ljudmila Novak in Romana Tomc, za njima sta prišla Marjan Šarec in Andrej Šiško, malo kasneje pa še aktualni predsednik RS Borut Pahor. Boris Popovič je na srečanje zaradi obveznosti na sodišču zamudil skoraj uro in pol, tako da je tam našel samo še Andreja Šiška in seveda Angelco Likovič ter Aleša Primca, ki je gostiteljici pomagal pripraviti srečanje, medtem ko so ostali udeleženci, po dobri uri srečanja pri Angelci Likovič, že odšli.

Zanimivo je, da na srečanje ni bilo Maje Makovec Brenčič, ki je prav tako doma v Grosuplju, medtem ko Suzane Lare Krause ni prišla, čeprav je predhodno potrdila svojo udeležbo. Kljub prešernemu vzdušju, se rivala na predsedniških volitvah Andrej Šiško in Borut Pahor nista rokovala, sta pa vendarle z avtoriteto Angelce Likovič mirno sedla za isto mizo.