Titojugend

Foto: ribnica24.eu.
Foto: ribnica24.eu.

V Sloveniji smo v polnem procesu »restavracije«, to je tistega strahotnega vračanja v preteklost, ki ne more uspeti a stvari za nekaj časa zamrzne. Dediči zločinske KPS se na vse kriplje trudijo, da bi nas popeljali nazaj v socialistični raj v katerem smo živeli dokler se narod ni odločil, da presedla na svobodo in strankarsko predstavniško republiko ali, kakor se temu zdaj reče, demokracijo. Proces regresije poteka na vseh ravneh. Tam so ostareli in sklerotični borci, ki ustanavljajo neke mladinske odrede, ki naj bi branili in gojili »vrednote« »NOB« (navednice za vrednote, ker rop, požig, umor, revolucija niso vrednote in NOB, ker je to pač mit in legenda nekaterih, ki imajo težave z resničnostjo). Človek se sicer pošteno in kritično sprašuje kakšen okupator nas zdaj tlači, da bi nas »mladi borci« branili pred njim, ko pa imamo na oblasti polnokrvne dediče KPS-a.

Pa se ti pa najde šola, ki praznuje svoj obstoj in nove prostore in za to priložnost otroke našemi v pionirčke. Kakor, da ne bi bili pionirčki komunistična verzija Hitlerjugenda! Pomislite, kakšen halo bi bil, če bi otroke oblekli v rjave uniforme ali pa, če bi fašistična Italija imela kaj podobnega temu in bi otroke znotraj zgodovinskega pregleda, oblekli v fašistične vajenčke? Kaj takega se zgodi lahko samo na Primorskem, kjer je internacional-socializem, da so ga ljudje, kolikor toliko sprejeli, še najbolj postal nacionalsocializem. Ta levitev je komunistom uspela tako, da so najprej fizično zatrli oborožen narodni upor Primorcev in so TIGR za dolga desetletja potisnili v pozabo, zdaj ga pa onesnažujejo z rdečo zvezdo. Takoj po prevzemu oblasti pa so nadaljevali čistko med zavednimi Primorci in ukradli dediščino braniteljev slovenstva, ki so jo ustvarili slovenski duhovniki. Duhovniki, ki so razumeli, da mora biti evangelij inkulturiran v narodovo bit in so zato, kljub prepovedi oblasti in pristankom italijanskega klera, gojili slovensko besedo in ohranili narodnost in vero za prihodnje rodove. Šele ko so se sovražniki naroda, internacionalisti, polastili obojega, so na Primorskem lahko prevzeli oblast. Zdaj pa nadaljujejo to prevaro z vsemi sredstvi. Zato prihaja do abotnih dejanj, kakor so otroci našemljeni v pionirčke.

Našemljeni so tako, da na titovkah nosijo rdečo zvezdo, ki je simbol največjega, najbolj krutega in najbolj prefinjenega totalitarizma doslej. Šele v zadnjem času spoznavamo, da je le-ta mutiral v ideologijo spola, ki z drugimi sredstvi dosega podobne rezultate. Ker narod nikoli ni hotel komunizma in se je upiral nasilju NOB, so narod prevzgojili. Ideal »naprednega, svobodomiselnega, ateističnega posameznika« je še vedno prva naloga vseh, ki se borijo proti slovenstvu in katolištvu. Kajti jasno je postalo tudi to, da se borijo proti temu, kar v resnici smo: Slovenci in katoličani. Namesto tega hočejo, da postanemo nekaj drugega samo, da ne bomo Slovenci in ne katoličani. Antipatije do lastnega naroda in alergije do katoliškega krščanstva več ne skrivajo, ampak svoje škodljivo delovanje stopnjujejo in v ta namen zlorabljajo oblast.

Ljudstvo je že tako okuženo z dolgoletnim nasiljem nad njegovo dušo, mišljenjem, čutenjem, da sprejema pionirčke kot lep spomin na grozljivo komunistično dobo. Pozabilo pa je, da so v imenu rdeče zvezde premnoge umorili, še več okradli, nekatere pognali čez mejo, vsem pa jemali svobodo in nas ohranjali v revščini. Saj ni bilo tako hudo, bodo rekli pozabljivci in nostalgiki. Ali res ne? Zakaj pa smo potem tako množično glasovali za Slovenijo in proti rdeči zvezdi (ne pozabite, da smo jo sneli z zastave, ker smo hoteli ven iz tistega samozvanega raja!) torej za svobodo? Otroke oblačiti v titojugendovske oblekice ni tako nedolžno, saj obleka naredi človeka, uniforma pa te vključi v neko telo, ki prevlada nad osebno svobodo. Najprej so pionirčki, potem so »mladi borci«, korak za njimi so mladeniči s pokritimi glavami, rdečo zvezdo na prsih in kapah, palico v rokah in grožnjami do sonarodnjaka … spirala nasilja se potem zaključi v Kočevskem Rogu ali Hudi jami. Ob vsaki domobranski slovesnosti poslušamo tihi odmev one gostilniške »premalo smo jih pobili, teh belčkov« in ta odmev priča, da še vedno ni nobene pietete do zločinsko pomorjenih a tudi ne spoštovanja do drugače mislečih. Iz pionirčka naj nastane partizan iz partizana pa se bo pot taktirko partije ali UDBE razvil zločinec, kakor na nedvomno uči zgodovina.

Ljudje božji, odprite oči in se uprite vsakič, ko hočejo brez vašega dovoljenja peljati šolarje na kakšno društveno borčevsko proslavo, ki je privatna zadeva onih, ki se jim toži po starih časih, ko so oni neovirano podpirali svoj totalitarizem in smo morali biti drugi tiho. Ljudje božji zahtevajte, da šola postane nevtralna in ne leglo ateizma, levičarstva in ideologije spola. Ljudje božji ne pozabite, da iz malega vedno zraste veliko. Kdor kot otrok nosi rdečo zvezdo na glavi, jo bo kot mladenič nosil na prsih in kot starec v srcu. Rdeča zvezda pa je simbol, ki bi moral biti v družbi kljukastega križa ne le na smetišču zgodovine, ampak tudi prepovedan v vsaki obliki. Ljudje božji, sledimo svetlemu zgledu naših prednikov in se uprimo, kajti upor proti nasilju iz gozda je tisti edini pravi pristni upor, ki ga je treba gojiti. Kdor se upira premoči totalitarizma, v spoštovanju različnosti in svobode, ta je edini, ki prinaša osvoboditev.