Ali bo našel vero na zemlji?

parlament družina referendum kampanjaPravkar minulo leto Gospodovo 2015 nam je postreglo s pričevanjem vere, ki premika gore. S tem mislim predvsem na zvestobo Cerkve svojemu Gospodu in Bogu, ko je pogumno in odločno stopila v boj za ohranitev družine, zakona in pravice otrok, da imajo očeta in mamo. Da, sijajno referendumsko zmago pojmujem kot čudež, saj se je majhen David boril z Goljatom medijev, fakultet, politike in lobijev, ter zmagal. Ta čudovita obramba vrednot na katerih stoji in pade naš narod pa nas ne sme uspavati. Napadalec, beri »levičarski naprednjaki«, iz svojih dobro plačanih foteljev izbirajo kdaj in kako bodo šli v naslednji napad.

Izbrali so ali pa se je samooklical, poslanca, ki ne predstavlja več nikogar, ki je na večer samega referenduma pohitel z vložitvijo »novega« (v resnici starega zakona sedanje vlade), ki ga zdaj predstavlja kot neproblematičnega in seveda prav tako »naprednega« kakor je bil nasilni zakonik ZL in sedanje vlade. Istočasno smo poslušali od zagovornikov fantomskega raja na zemlji, da gredo takoj v »nove boje« in seveda »zmage« vse do tistega trenutka, ko jim bo uspelo.

Strategija je jasna: pranje možganov mladi generaciji skozi šolski sistem od vrtcev do univerze. Zavedajo se, da se jim ponavljanje svojih izmišljotin obrestuje, saj so mladi večinsko prav nestrpno zaprti do argumentov in ideološko postrojeni s teorijo spola. Ideologinje levice in teorije spolov na FDV-ju, FSD-ju in drugih fakultetah enačijo svojo ideologijo s »strokovnostjo« in brez posebnih skrbi ali argumentov prihodnjim rodovom vcepljajo vedenjske vzorce, ki ne vidijo nič spornega v frazah kakor so »spol si določamo sami« ali »splav je pravica«.

Manjšini drugače mislečih se tu v prihodnosti ne piše nič dobrega.

Ustvarjanje javnega mnenja skozi dobro naoljen medijski stroj, ki ga obvladuje FDV oz. stara rdeča FSPN. Pri pretekli referendumski kampanji smo spet videli vso pristranskost in klečeplaznost slovenske novinarske srenje. Ideološka monolitnost je tako popolna, da smo v resničnem enoumju, ki v ničemer ne zaostaja za najbolj rdečimi časi.

Neoprijemljivo ustrahovanje vseh, ki se upajo misliti, govoriti in delati drugače. Javni primeri kakor preganjanje sodelavca v CSD v Mariboru so redki. Strah pa se širi vsepovsod in ljudje spet zapirajo vrata, da jih sodelavci ne bi šikanirali. Levičarska nestrpnost je tako očitna, da o njej čivkajo vrabci na strehah a vsi, ki se imajo za »napredne« menijo, da je zatiranje »konzervativcev« njihova sveta dolžnost.

Napad »novih sil« na tisočletno tradicijo se bo torej tudi v tem letu nadaljeval. Silovito. Sistematično. Zagrizeno. Ideologija znova nadomešča vero, saj s pravim verskim žarom in prepričanjem »da delajo dobro«, preganjajo vernike in ljudi dobre volje v imenu »napredka« in »prihodnosti«, t.j. raja na zemlji.

Jezusove učence torej tudi v letu Gospodovem 2016 čaka preganjanje, zapostavljanje, zaničevanje in kar je naboru sveta še takega, da preizkusi pristnost in vztrajnost naše vere. Cerkev že 2000 let krvavi od prvega mučenca do današnjih dni. In vendar je še vedno tu in zdi se, da raste in se krepi. Preteklo leto smo ostali zvesti in smo vztrajali. Ne pozabimo tega, ko se bodo v tem letu stvari ponavljale s še večjo zagrizenostjo in bolj uničujočim sovraštvom. Tistim, ki Gospoda ljubijo, vse pripomore k dobremu.

Zato veselo in blagoslovljeno Novo leto Gospodovo 2016. V preteklem letu smo vztrajali in bi lahko rekli, da bi Jezus, če bi bil prišel, našel vero med nami. Zato za letos tudi velja: v Božjih rokah smo in se nimamo česa bati!