Reporter: “Forum 21 bo Janšo izbrisal”

Poseben štab Foruma 21, zadolžen za Janeza Janšo, bo skušal njega in Igorja Bavčarja za vedno zbrisati iz politike, je v Nedeljskem Dnevniku napisal Aleksander Lucu. Zoper Janšo in Bavčarja naj bi pripravljali “bombo” in v ta namen v Zagrebu odkupovali dokumentacijo o trgovanju z orožjem v začetku devetdesetih let – dokumentacija naj bi bila že zbrana in naprodaj za “nekaj sto tisoč evrov” piše Lucu.

Naloge naj bi bile že razdeljene. Notranja ministrica Katarina Kresal in pravosodni minister Aleš Zalar naj bi kot predstavnika “podružnice Foruma 21, strančiče LDS” poskrbela, da bosta Patria in orožarska afera končali z odmevnima sodnima procesoma.

Vodja informacij na državni televiziji je postala Ksenja Horvat Petrovčič, hčerka Marjana Horvata, nekdanjega novinarja Komunista, poroča Lucu, Marta Kos naj bi že bila neuradna nadurednica, prav tako naj bi bila del načrta za obvladovanje informacijskih kanalov nastavitev Igorja E. Berganta za voditelja Odmevov.

Lucu še piše, da Zoran Janković še vedno ni prebolel, ker so ga izrinili iz Mercatorja, zato se bo osebno spravil nad Boška Šrota.

Vir: Reporter