Parole, leporečje in floskule

Foto: Novi glas.
Foto: Novi glas.

Po dolgem čakanju je najvišji pravni razsodnik v državi, Ustavno sodišče RS, odločilo, da ni nič narobe s pobudo o naknadnem zakonodajnem referendumu glede mračnega družinskega zakonika. Takoj, ko je postala novica javna, se je že začela predvolilna kampanja. Na MMC RTVSLO so povzeta različna stališča o tej odločitvi. Pobudnikov referenduma seveda niso vprašali. G. Primca ni, je pa neki nepovezan poslani z imenom Jani.

Odzivi zagovornikov Mrakovega zakonika, ki je nastal v ideološko zatohlem bunkerju, daleč od javnosti in sodelovanja drugače mislečih, v popolnem enoumju nove levice, so parole, leporečje in floskule.

Poglejmo nekaj cvetk iz tega ideološkega novolevičarskega vrta.

Najprej so citirali avtorico zakonika, ki se v kampaniji boji »sovražnega govora in nestrpnosti«. Pri tem pa ne smemo pozabiti, da je nova inkvizicija v obliki nekega samozvanega odbora ali kar si že bodi pod vodstvom N.P. Musarjeve, dosledno prepoznava oba pojava izključno pri zagovornikih normalnosti, t.j. konzervativnega tabora. Kako lepo je povedala mlada ministrica s pravim ideološkim pedigrejem FDV-ja in kako lepo se dopolnjuje z ravzpito »uspešno pravnico«, ki vedno živi od državnih jasli.

Amnesty International in Legebitra se še vedno trudita, da bi izenačila, kar je različno. Dejstva jim ne gredo najbolje od rok. Ker so pripadniki novolevičarstva v resnici idealisti, saj idejo postavljajo nad dejstva, se morajo vedno potruditi, da najprej sprvržejo dejstva, da jih lahko prikrojijo sebi. Njihova floskula o »diskriminaciji istospolnih« je že nekoliko preživela, ker izkustvo ne potrjuje njihove mantre. US je povedalo s svojo odločitvijo prav to, da vprašanje istospolnih ni vprašanje družine in tudi ne kake človekove pravice.

Na laž pa jih postavljajo tudi milijoni, ki jih davkoplačevalci namenjamo za razno razne njihove projekte. Njihovi sogovorniki na nasprotnem polu, ne dobijo od države nič. Od medijev pa samo zaničevanje in zapostavljanje. Kdo je torej diskriminiran? Kdo nestrpen? Kdo slovenski prostor monopolizira s “problemi« neznatne a vplivne manjšine?

Posebno cvetko si je privoščila varuhinja človekovih pravic, ki se običajno vzdrži vrednostnih komentarjev, ko gre za bolj neproblematične zadeve. Tukaj pa se je prav pristransko postavila na stran zagovornikov Mrakovega zakonika, čeprav je nič koliko strokovnjakov, ki prav ta zakonik pravno in antropološko razcefrajo v prafaktorje. Posebej se izkaže z prav neposrečeno parolo »da o manjšini odloča večina«. Kolikor vem se to dogaja stalno. Nič pa ta gospa ni povedala, ko hoče Cerkvi sovražna manjšina odločati o Cerkvi brez njenega sodelovanja ali pa celo spreminjati zakon, ki so ga vse najpomembnejše verske skupnosti označile za zadostnega. Ne, v tem in podobnih primerih je ga. varuhinja kot mutec osojski.

Sledijo izjave NSi in SDS, ki so znotraj pričakovanj.

Potem pa pridemo do vrhuncev. Predstavnik ZL, si upa trditi, da je odločitev US na »trhlih temeljih« in meni, da je 5 moških proti 4 ženskam, preglasovanje. Očitno ti socialistični kapitalisti še niso doumeli, da smo enoumje pustili za seboj in da US pač vedno glasuje in da je rezultat sprejet z večino. Torej vedno s preglasovanjem po duhovitem mnenju poslanca.

Strinjam se z mnenjem SD-ja, ki trdi »da predolgo traja gonja proti drugačnosti«. Seveda, istost, dragi kontinuitetniki, preganja različnost. Ker pač nismo »isti«, nismo enaki in zato tudi ni nobene kršitve ali zanikanje enakopravnosti ali kakšnega »nazadovanja človekovih pravic«. Slovenija je po novolevičarski zaslugi, kjer ima SD častno mesto, izgubila veliko svobode, spoštovanja, demokratičnosti, gospodarske konkurenčnosti in še kaj. A v tem primeru, so dejstva na strani US. Ne gre za človekove pravice, ne gre za diskriminacijo in ne gre za nazadovanje. Dejstva govorijo o nasprotnem.

Družinski zakonik A. Kopač Mrakove je proizvod novolevičarskega nadaljevanja revolucije. Namesto proizvodnih sredstev, ki jih pri nas že obvladujejo tkim. »stari fantje« okoli murgelskega dedka, se boj bije zdaj za antropološko in kulturno podobo naše civilizacije. V tem boju smo zagovorniki tradicije in dejstev v strašnem nesorazmerju z zagovorniki novolevičarstva. Le-ti imajo medije, kulturo, šolstvo, svojo fakulteto in premoč v vseh področjih, ki ustvarjajo podobo sveta. Njihova ideologija spolov se neženirano uči po šolah, čeprav naj bi le-te bile ideološko nevtralne. Ker levičarji svojih otrok nimajo, skorumpirajo otroke tistih, ki jih imajo za mračnjake, zaostale in so zato zagovorniki uničevanja družine in starševstva. Oni pač bolje vedo kako se vzgaja tuje otroke. Od vrtca do šole jih po Gramsci-Gabrovi metodi vzgajajo za potrošnike, ki nič ne mislijo. Gorje pa tistim, ki jim hočejo vzeti monopol nad dušami. Kajti po novem gre za naše duše, za naše misli, za naša čustva. Levičarji, ki gradijo svet brez Boga, hočejo, da jih po božje častimo.

Ker pa mi verujemo v pravega, resničnega in živega, troedinega Boga, ne moremo pristati na tako vsiljevanje verovanja, ki je tako nesmiselno in agresivno. Zato se kot David borimo proti temu Goljatu, ki je že začel predvolilno kampanijo proti družini in otrokom, za istospolne in njihove kaprice. Zato namreč gre. Zdaj bodo z milijardami in premočjo medijev, ki se je za uspešno izkazala na Irskem, poskušali doseči na volitvah, kar ne morejo po pravni poti. Imajo dva scenarija: a) delati na tem, da prevlada apatija. Dogajanje z migranti lahko na nepredvidljiv način vpliva na dejavnost ljudi. Ostaja jim plan b) pozvati ljudi na volitve in zmagati. Kako se bodo odločili bomo zvedeli v kratkem.

Med tem pa se zavedajmo, da kampanja za zmago novolevičarskega idealizma že poteka. Začela se je včeraj, ko je US razglasilo svojo odločitev in so mediji »pozabili« povprašati »Koalicijo za otroke gre«. Za zdaj velja torej bojkot, da ljudje ne moremo slišati glasu normalnosti. Diskreditacija, normalofobičnost, katolikofobija, opravljanja, sovraži govor, nestrpnost so pa tako ali tako že stalno prisotni, da smo se je v tej mali, zatohli in v levičarski korzet odeti Sloveniji domala tako navadili, da si brez tega novolevičarja sploh ne moremo predstavljati.

Podprimo s svojim delom, s svojo besedo, s svojim angažmajem delo koalicije za otroke in družino, da bo David spet zmagal nad Goljatom. Slovenija potrebuje dozo normalnosti.