Lea Grom: Smučajmo z glavo

Nova smučarska sezona za nas kmalu odpira svoja vrata. Zopet nam bo prinesla pobeljene strmine, sončne dneve, obilo smučarskih kilometrov in novih dogodivščin. Ali smo pripravljeni na njene izzive? Ker smo malo »iz vaje«, se … Beri dalje

Tina preko 2000 in zmaga v vseh disciplinah

Tina Maze, naša odlična smučarka, je v Garmisch-Partenkirchnu dosegla nov zgodovinski mejnik: v eni sezoni je dosegla preko 2000 točk – natanko 2024. Čestitke Tini iz uredništva Časnik.si.

Odmevi kot reklama za Tinino čokolado

O vrhunski športnici in njenem trenerju, o zavisti, iskrah, pesteh, partizanih in fašistih, ter o – vsaj zame – neetičnem ravnanju velike športnice v javnem medijskem prostoru.

Zlata lisička Tina Maze (FOTO)

Na 49. Zlati lisici v Mariboru je bilo nad pričakovanji. Kljub nizkim temperaturam je bilo na Snežnem stadionu zelo vroče. Za visok pulz je skrbela Tina, ki nas ni pustila ravnodušne.

Tina Maze, zlato in nekdo tam zgoraj

Čestitke Tini Maze za zlato medaljo v veleslalomu, ki jo je osvojila na svetovnem prvenstvu v Garmisch-Partenkirchenu. Po tekmi je dejala: ”Končno! Očitno je nekdo tam zgoraj uslišal moje prošnje.” Čestitke tudi italijanskima trenerjema (Andrea … Beri dalje