Levičarska internacionala odločena vzpostaviti svet prazne medkulturnosti

Sophie in ‘t Veld in Tanja Fajon

Dejstvo, da EU parlament in komisija nista izrekla o kršenju svobode govora predsedniku slovenske vlade, in odmevi na odločno in samozavestno Janševo politično delovanje v EZ in drugod po svetu kažejo, da levičarska internacionala skuša po korakih razdreti temelje združene Evrope, da se bodo brezkompromisno širili brezvrednotni temelji mednarodne politike, gospodarstva in kulture, ki jih podpira kapital multinacionalk v povezavi z omenjeno agendo.

Praviloma je v zgodovini veljalo, da naj bi ljudje spoštovali vrednote in se držali pravil. Hamurabi je zapisal pravila, Mojzes je dal zapovedi, Grki in Rimljani so verjeli, da je človeški um skladen z vesoljnim umom, zato naj v polisu, v državi vlada red, ki je lasten naravi in je zapisan v človekov um. Kristus je oznanjal zapoved ljubezni do Boga in bližnjega. Srednji vek je povezal izročila mislecev in umetnikov pred Kristusom z Jezusovim izročilom v skladno stavbo.

Narava in človek sta utemeljena v Bogu kot povezovalcu in izvoru vsega, zaradi česar sta svet in družba urejena celota. Podoba te urejenosti je srednjeveška katedrala, kakršna je bila Notre Dame v Parizu do požara 15. aprila 2019. Svobodomiselni Francozi, ki imajo težave s krščanstvom, so se odločili, da jo bodo obnovili v prvotno obliko. Zavrnili so umetelne poskuse, kakršne predlagajo nekateri za Žičko kartuzijo, saj bi tako iz nje napravili nekakšno postmoderno skrpucalo, in še bi lahko naštevali.

Po revolucionarjih vseh časov levičarska internacionala nadaljuje boj s Sophie in ‘t Veld na čelu

Spoštovanje urejenosti in skladnosti narave in človeškega sveta omogoča tudi urejenost in skladnost človeka in družbe. Postmoderni razvoj je odprl na široko pota poljubnosti, brezzakonja, nereda. Ko so francoski revolucionarji uvedli proslule dekade, desetdnevnike, naj bi se uprli celo voli na njivi. Sledili so jim komunistični revolucionarji, ki so ustaljeni svet postavili na glavo in za seboj pustili opustošenje v naravi in človeških glavah.

Z levičarskimi agendami zdaj omenjeno razsulo širijo po Evropi in svetu z dolgotrajno omenjeno propagando okuženi in naphani levičarji, kakršna je nizozemska poslanka Sophie in ‘t Veld. V njenih nastopih ni zaznati spoštovanja človekovih pravic in človekovega dostojanstva, za kar se verbalno zavzema, pač iz nje bije propagandistično revolucionarno brezkompromisno sovraštvo, izključevanje in teptanje vseh vrednot, skratka razgradnja temeljev sožitja med ljudmi. To razbijanje Evrope in njenih tradicionalnih etičnih in vrednotnih temeljev, ki so nastali na osi Jeruzalem-Atene-Rim in jih je še ohranjalo razsvetljeno judovsko-krščansko izročilo, so dokončno poteptali totalitarni režimi.

Lambert Ehrlich je natančno razčlenil sprejeto strategijo na kongresu Kominterne v Moskvi avgusta 1935, po kateri se bodo komunisti ugnezdili v demokratične organizacije in jih minirali od znotraj, da bi se polastili oblasti nad družbo, in opozoril na posledice tega. Podobno strategijo so ubrali fašisti in nacionalsocialisti. Ehrlich je bil trdno prepričan, da le na krščanskem izročilu utemeljena družba lahko kljubuje temu pustošenju, do katerega pa je žal v veliki meri prišlo. Po tem pogorišču so ustanovitelji združene Evrope dali novo upanje, ko so spet utemeljevali stebre stabilnosti, reda in spoštovanja človekovega dostojanstva in njegovih pravic na ustaljeni dediščini Evrope.

Levičarska internacionala odločena vzpostaviti svet prazne medkulturnosti

Očitno je zdaj levičarska internacionala odločena s pomočjo islamskih politikov, imigrantskih lobijev, predvsem pa družbe brez vere, vrednot, meja in spoštovanja dostojanstva človeka te temelje s prefinjenimi metodami podreti in vzpostaviti svet prazne medkulturnosti, v katerem si vsak lahko privošči vse. Kakšna politika je zadaj, težko rečemo, a brez dvoma to ne gre brez Rusije, Kitajske in muslimanskih držav, ki izvažajo prek teh agend svoj imperialni vpliv. Izkoriščajo naivnost evropske desnice. Uspelo jim je razdvojiti Evropsko zvezo in konservativno Veliko Britanijo, Madžarsko in karavana gre dalje proti Sloveniji in Poljski.

Liberalni predsednik Evropskega sveta Charles Michel v Turčiji ni protestiral zoper zavestno ponižanje predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen.

Ne parlament ne Evropska komisija se nista izrekla o kršenju svobode govora predsedniku slovenske vlade. Odmevi na odločno in samozavestno Janševo politično delovanje v EZ in drugod po svetu kažejo, da omenjena levičarska agenda skuša po korakih razdreti temelje združene Evrope, da se bodo brezkompromisno širili brezvrednotni temelji mednarodne politike, gospodarstva in kulture, ki jih podpira kapital multinacionalk v povezavi z omenjeno agendo.

Intelektualci vseh dežel, zbudite se!

V tem mozaiku je treba gledati tudi štiri slovenske levičarske voditelje, ki po zgledu onega, ki si je poklicno pridobil klovnovske izkušnje, igrajo to skrajno igro. Če bi bila to zgolj igra, bi se lahko smejali, tako pa je to treba postaviti v mozaik širše zarote novega političnega brezvrednotnega procesa, ki ga predstavlja omenjena nizozemska poslanka in se vse bolj nasilno širi v evropski in svetovni politični prostor; zato: Intelektualci vseh dežel, zbudite se!