Spletni koncert Glas življenja Zavoda ŽIV!M

Spletni koncert Glas življenja, ki ga pripravlja Zavod ŽIV!M. V času, ki nas je morda napolnil z nekaj napetosti, ko si že neskončno želimo veselega druženja in sproščenega srečevanja z ljudmi, ko smo mogoče že pozabili na to, kako je iti na koncert – vas vabimo na koncert! Koncert bo mešanica različnih glasbenih zvrsti z velikim in pomembnim sporočilom: Je upanje, je življenje, ki je močnejše od vsega. Je nekaj, za kar je vredno živeti! In življenje je dragoceno. Moje, tvoje, življenje odraslih in otrok, in to prav od tistega srečnega trenutka, ko se je vse skupaj začelo.

Koncert bo 19. marca 2021 ob 20. uri. Spremljali ga boste lahko na spletni strani Zavoda ŽIV!M.

Nastopajoči na spletnem koncertu Glas življenja

Jera in Miha Novak – mladoporočenca, ki sta nas z dvema prikupnima pesmima, nežnostjo in s svojo mladostjo odprla za nekaj lepega, skrivnostnega, nekaj, kar se sluti in je še skrivnost.

SoulGregArtist in Nina – par, ki je sam šel skozi težko preizkušnjo izgube otroka, ki je imel redko gensko bolezen. Čas, ki so ga preživeli skupaj, je bil prepojen z ljubeznijo, mali Vlijem Julijan pa jima še danes daje navdih tako za dobrodelnost v Skladu Viljem Julijan kot pri ustvarjanju profesionalne glasbe, s katero bosta obogatila tudi naš koncert.

Marko Nzobandora – oče, sodelavec na Zavodu ŽIV!M in hkrati glasbenik, ki je pred kratkim izdal svoj prvi CD. S svojo pesmijo nas bo spomnil na čudovit trenutek začetka vsakega novega življenja, ki prinaša Luč.

Primož Križaj – pevec in mladi očka, bo z nami delil pesem, s katero nagovarja svojega sina in z njo lahko spodbuja predvsem mlade očete, kako pomembno je to, kar dajo svojemu otroku, kako ga usmerjajo.

Grega Strajnar oz. Odklopljen Grega – glasbenik ritmično-duhovne rokovske glasbe in oče dveh hčerk in dveh sinovoma. Najstarejša med njimi je Evelin, ki je otrok s posebnimi potrebami. Z ženo Hano bosta skupaj delila z nami pričevanje, ki ga živi njihova družina.

Marcos Fink – argentinski Slovenec in vrhunski operni pevec bo s svojim mogočnim glasom delil z nami dve lepi ljudski pesmi. V svojem pričevanju nam bo pokazal trdnost spoštovanja in veselja do življenja, kar je prejel že v domači družini in nato prenesel naprej. Za tem je stal tudi v različnih razpravah med svojimi pevskimi sodelavci.

Spletni koncert Glas Življenja bosta simpatično povezovala Katarina Nzobandora in Dušan Poslek.

Veselimo se 19. marca, praznika sv. Jožefa, varuha družine in nerojenih otrok, ko si bomo vsi skupaj lahko s svojimi najdražjimi ogledali koncert Glas življenja, ki bo ob 20. uri predvajan prek spletne strani Zavoda Živim.

Pridružite se nam, uživajte in se pustite nagovoriti!