Rumeni jopiči v Ljubljani preprečili divjanje levičarskih skrajnežev

Na protiproslavi znašli tudi domoljubni rumeni jopiči, ki so Prešernov kip zaščitili pred skrunitelji. France Prešeren, kmečki sin, ki si je s trudom služil kruh, nima ničesar skupnega z rasizmom in suženjstvom. In prav on je naredil ogromno za kulturo, za katero se menda politkolesarji borijo na vse kriplje.

Rumeni jopiči prihajajoči petek, 3. julija 2020, ob 18.30 na Prešernovem trgu pripravljajo nov shod, na katerega vabijo vse, ki nasprotujejo vsakršni obliki rdečega terorja in anarhiji. Obenem naprošajo, da vsakdo s seboj prinese tudi rumeni jopič, če ga nima, ga bo pa dobil pri njih.

Če je komunistična revolucija na evropskem vzhodu samo še grda siva preteklost in nočna mora, pa to ne velja za dekadentni Zahod. Tam namreč prav sedaj poteka njena novodobna mutacija, ki pa ne poskuša pridobiti delavskega razreda, ampak manjšine, še zlasti rasne in spolne, obenem pa belemu človeku vsaditi občutek krivde. Rasizem v ZDA zagotovo obstaja, ni pa nikakršno opravičilo za množično uničevanje družbene lastnine, pretepanje ničesar krivih mimoidočih, ropanje in razbijanje trgovin, umore naključnih ljudi in onečaščenje zgodovinskih spomenikov. Pri vsem skupaj pa je najbolj škandalozno to, da izgrednike potuhnjeno ali pa kar brez sramu in odkrito podpirajo številni demokrati in drugi vplivneži.

Dolgo časa so bili v Ameriki najštevilnejši sužnji belopolti Irci

Po mnenju pripadnikov skrajnih Antife in Black Lives Matter je to očitno potrebno, da se zadosti »pravici«. A resnici na ljubo je to tako, kot če bi potomci pomorjenih domobrancev po Sloveniji uničevali javno lastnino in z napadi na mimoidoče iskali pravico za krivice izpred desetletij. Komično in sprevrženo. Obenem se je smiselno ozreti v zgodovino in si naliti čistega vina. Številni viri navajajo, da je bila v 17. stoletju v angleških kolonijah na ameriški celini večina sužnjev belopoltih Ircev.

Kdor ne verjame zgodovinskim poročilom, lahko verjame vsaj genetskim analizam Afroameričanov, med katerimi imajo mnogi tudi irske in angleške korenine. Angleške zaradi posilstev, irske pa zaradi prisilnega mešanja z Irkami. Tako so Angleži pridobili na trgu zelo cenjene mulate in jim ni bilo treba uvažati toliko Afričanov, kot bi jih morali sicer. Obenem so bili temnopolti sužnji dolgo časa celo dražji in bolj cenjeni od Ircev, ki so bili posledično deležni tudi slabše obravnave in hudih zlorab, a to le redko koga zanima.

Levičarji so v Seattlu »zakuhali« CHAZ (CHOP) – ameriško različico tovarne Rog

In če se vrnemo k izvoru levičarskih protestov v zadnjem času, še zlasti na zahodni polobli: vse naj bi se pričelo s smrtjo temnopoltega Georgea Floyda, za smrt pa so brezkompromisno okrivili policiste, ki so ga pridržali, obenem pa poskušajo temnopoltega, ki je bil večkrat zaprti kriminalec in narkoman, povzdigniti med angele. Zares komično. Ob tem se vsekakor izkoriščajo skrite frustracije dela ameriške družbe, deloma zaradi prihajajočih predsedniških volitev, deloma pa zaradi poskusov marksistične preobrazbe ameriškega in evropskega prebivalstva, čemur navsezadnje služi tudi avtonomna cona oziroma samooklicana država CHAZ (CHOP) v ameriškem Seattlu.

Ta še najbolj spominja na našo tovarno Rog, okupirano s strani anarhistov. CHAZ je postal leglo vsakršnega kriminala, uživa pa podporo lokalnih oblasti. Slednje so šele pred nedavnim, po umorih in strelskih obračunih, spoznale, da so šle stvari malce predaleč in da se situacija obrača proti njim. In če se vrnemo k Floydu – ne ulica, sodišče mora pravično soditi policistu, ki naj bi ga umoril, toda epiloga sojenja pred prihajajočimi volitvami ne gre pričakovati, ker bi to lahko škodilo demokratom. Kot resničen vzrok smrti se navaja tudi predoziranje s Fentanilom. A govoriti o tem je zločin ali kot je nekdo nekoč dejal: »Resnica je prva žrtev politike.«

Nekateri mediji v Slovencih vidijo rasiste: potemtakem so rasisti tudi Eskimi

Obenem opažamo, da se propaganda o »rasizmu« v zadnjem času seli tudi v naše kraje. Več medijev je že uporabilo retoriko o »rasističnih Slovencih«, kar je smešno, saj v skladu s takšnim pristopom lahko rasizem pripišemo tudi Inuitom. Slovenci smo bili sami tlačani in ne delimo sužnjelastniške zgodovine Američanov, a če razumemo, da v ozadju poteka kulturna revolucija, nam je stvar bolj jasna. Tovrstna retorika nikakor ni tuja našim postkomunistom in njihovim naslednikom, kar ne nazadnje opažamo na petkovih politkolesarskih »mitingih resnice« in na nedavni provokativni protiproslavi, ki je bila cvet vsakršne perverzije in zanikanja slovenstva.

Na njej smo namreč lahko občudovali gole zadnjice in genitalije, »uživali« ob italijanskih partizanskih napevih in zrli v totalitarno simboliko. Tam ni bilo praktično ničesar v počastitev dneva državnosti. Obenem so protestniki iz zaprašenega podstrešja znova privlekli nacizem in fašizem. A če bi imeli pri nas fašizem, bi danes oni ležali po breznih, tako kot ležijo ideološki nasprotniki njihovih dedkov. Na protiproslavi se je znašla celo skrajna Antifa, ki jo želi ameriški predsednik Donald Trump razglasiti za teroristično. Povsem razumljivo, glede na »miroljubne« ekscese po ameriških in zahodnoevropskih mestih.

Rumeni jopiči vabijo na petkov protest proti anarhiji in rdečemu terorju

A njeni pripadniki tudi pri nas niso stali križem rok, saj naj bi v noči po protiproslavi množično predirali avtomobilske zračnice. K sreči so se na protiproslavi znašli tudi domoljubni rumeni jopiči, ki so Prešernov kip zaščitili pred skrunitelji. France Prešeren, kmečki sin, ki si je s trudom služil kruh, nima ničesar skupnega z rasizmom in suženjstvom. In prav on je naredil ogromno za kulturo, za katero se menda politkolesarji borijo na vse kriplje. Rumeni jopiči, ki sicer izvirajo iz Francije, kjer so se uprli Macronovi zgrešeni politiki, pa prihajajoči petek, torej 3. julija 2020 ob 18.30 na Prešernovem trgu pripravljajo nov shod, na katerega vabijo vse, ki nasprotujejo vsakršni obliki rdečega terorja in anarhiji. Obenem naprošajo, da vsakdo s seboj prinese tudi rumeni jopič, če ga nima, ga bo pa dobil pri njih.