Današnji orkestriran teror spominja na leto 1942, ko so se VOS-ovci ob umorih poštenih Slovencev učili streljanja

Poveljnica morilskega VOS-a Zdenka Kidrič – Marjeta in Poveljnik ljubljanskih morilskih enot VOS-a Edo Brajnik – Štefan (Igor Omerza: Velikani slovenske osamosvojitve in Udba)

Današnji orkestriran teror spominja na leto 1942, ko so partijci najprej umazali poštene in narodno zavedne Slovence ter jih nato porinili pred krogle VOS-ovskih mladeničev, ki so se ob umorih poštenih Slovencev učili streljanja.

Zadnji petek je večina medijskih veljakov prek svojih uslužnih novinarjev spet ustvarjala psihozo pričakovanja, kaj bo vlada naredila glede zahtevnih razmer epidemije. Razočarani, kot je bilo razvidno posebno na POP TV, so prejeli le obvestilo o izvajanju strožjih ukrepov. Dolga je vrsta nečednosti, ki so jih počeli novinarji po nalogu brezvestnih lastnikov ali vplivnežev na omenjeni TV in celo nacionalnem radiu in TV v informativnih in drugih propagandnih oddajah. Stalna ost je bilo sistematično rušenje zaupanja v vlado in njeno strokovno-politično avtoriteto – čeprav ji pošteni kritiki doma in v tujini dajejo v glavnem pozitivne ocene, razen nekaterih levičarskih trdnjav, katerim so prijatelji iz Slovenije izvozili lažne ali pristranske podatke. Ob obisku pri nas pa so se celo ti lahko sami prepričali o svobodi medijev, stanju pravne države in demokracije v Sloveniji.

Medijski načrtovalci s svojim delovanjem branijo nepošteno ravnanje z denarjem

Sorazmerja so porušena. Desni so zaradi govorjenja deležni lažnih zlepljenk, forenzičnih posnetkov, druge samo hvalijo, čeprav so nam dejansko ukradli milijarde iz bank in prek drugih transakcij, kot za časa vlade Alenke Bratušek. Zakaj torej blatenje ministrove osebnosti, če njegove besede niso imele stvarnih posledic, kar počno medijski mojstri, vključno z Utripom na RTVS, ki ga pripravlja Vesna Deržek Sovinek? Na drugi strani pa nič o tem, da je minister stopil na prste smetarskim podjetjem, da UKOM zahteva račune od vodje STA, ker naj bi denar odtekal nepregledno, in nič o drugih anomalijah naše družbe, ki jim ta vlada stopa na prste.

Očitno medijski načrtovalci branijo neupravičeno pridobivanje prihodkov posameznikov, ki jih skuša ta vlada odpraviti, namesto da bi podpirali preglednost poslovanja z denarjem davkoplačevalcev.

Spoštovani vladajoči, hvala, ker v takem stanju vztrajate!

Podobno groteskne primere smo lahko spremljali ob interpelacijah drugih ministrov, kjer se je ob razpravah v Državnem zboru pokazalo, kakšno je dejansko stanje. Takšno medijsko potvarjanje slabi tudi učinkovitost ukrepov zoper covid ter zaostruje stanje epidemije in povečuje število bolnih in umrlih. Zakaj hvaliti levičarje, ki nasprotujejo preglednosti in so brez konstruktivnih predlogov za državo in državljane, ko stalno ponavljajo, da nimamo krovnega zakona zoper epidemijo, njihovo ravnanje pa razodeva, da jim je vseeno za covid, posredno pa tudi za bolne in umrle. Peščica akademikov v stilu »Ustaviti desnico« iz pozicije akademskega privilegija pametuje o nujnosti sprejemanja zakonov za epidemiološke razmere, a jih Ustavno sodišče zadržuje. Da se človeku zmeša.

Spoštovani vladajoči, hvala, ker vztrajate!

In Slovenci, ali ne bi že enkrat končali revolucije? Ali pa boste tisti, ki ste bili deležni njenih pridobitev, raje pripeljali nas vse v propad? Tudi mrtvi spet niso več varni pred vašimi revolucionarnimi pridobitvami, kot potrjuje prepoved maševanja za domobrance, pokopane na Orlovem vrhu.

Če laži vodijo k obračunu, kot ga je doživljala Angela Vode, so stvari že kar grozljive

Zadeve pa so že kar grozljive, če laž vodi celo k obračunu s streljanjem. Angela Vode komuniste označuje za virtuoze (lažne) propagande:

»To sem jaz doživljala na lastni koži … Človeka, ki je prišel v mlin njihovih klevet, so postavili pred razsodišče, seveda za njegovim hrbtom, mu naprtili vse mogoče grehe …, ga obsodili kot škodljivca ‘napredne’, beri: komunistične stvari, vedno so oblatili tudi njegov značaj in njegovo zasebno življenje – in če niso mogli fizično obračunati z njim, so ga z vsemi sredstvi skušali ubiti moralno.«

Današnji orkestriran teror spominja na leto 1942, ko so vojno-okupacijsko stisko naroda partijci, ki naj bi bili od tedaj po njihovem vedno le oni oblast v Sloveniji, najprej umazali poštene in narodno zavedne Slovence ter jih nato porinili pred krogle VOS-ovskih mladeničev, ki so se ob umorih poštenih Slovencev učili streljanja – kot so se sami po vojni hvalili v zdaj dostopnih zvočnih posnetkih. Podobno je s socialističnimi kričači, ki sicer nimajo idej in volje za konstruktivno vodenje države, obvladajo pa propagandne prijeme in znajo pokorno svojim nalogodajalcem izživljati svojo mladeniško energijo na plečih in glavah drugih, višek cinizma pa je, ob tem se še sklicevati na Sokrata.

Še živi upanje, da v Sloveniji premoremo dovolj volje do življenja, da hočemo živeti in preživeti skupaj

Iz zgodovine se slabo učimo; obstaja nevarnost ponavljanja. Posledica tega orkestriranega početja ni le zmedenost glede cepljenja, pač pa splošno nezaupanje v strokovno in človeško integriteto in poštenost. Očitno je namen teh zlaganih obračunov, da bi ljudem spodnesli tla pod nogami – levičarjem so se očitno precej sesula –, se pravi kaos do absurda, ki ga je izrazila intervjuvanka, ki je za komuniste in bo volila leve, a pravi, da nimajo potenciala, da bi lahko vladali. Spričo take lažne medijske politične propagande je težko pričakovati um in vest, ki bi se usmilila ljudi ter preprečila zlonamerno, že kar morilsko početje.

Je torej v nas še kaj človeškega čuta za preživetje, da se upremo takemu skrajnemu zanikanju samega sebe in temeljev, iz katerih živimo? Ali nam je vseeno, da družba, kot pravi Angela Vode, tone v vse hujši razpad materialnih in duhovnih podlag življenja.

Upam torej, da Slovenci in državljani še premoremo toliko volje do življenja, da hočemo živeti in preživeti skupaj in v sodelovanju. Če pa je komu tudi to vseeno, naj se usmili vsaj prihodnjih rodov, ki ne bodo mogli živeti iz niča, pač pa le iz zdravih temeljev, ki jih ustvarjamo skupaj. Naj nam bodo zgled nesebični, delavni in dobronamerni državljani na številnih področjih življenja od znanosti, športa do politike. Edino to je upanje za Slovenijo kljub vsem zahtevnim pandemičnim razmeram in umetno ustvarjanemu družbenopolitičnemu kaosu.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.