Prejeli smo: Spremenjen davek na knjige

knjigarnaPo spremembi v davčni zakonodaji v Republiki Sloveniji se je 1. julija 2013 spremenila stopnja DDV (davka na dodano vrednost) za knjige z 8,5% na 9,5%. Pri Svetopisemski družbi Slovenije smo se (kot tudi druge večje knjigarne in založniki krščanske literature) odločili, da za svoje publikacije ohranimo iste maloprodajne cene. To pomeni, da spremenjena stopnja DDV ne bo vplivala na cene naših knjig na prodajnih policah; za omenjeno razliko DDV pa znižujemo lastni delež pri prodajni ceni. Pri Svetopisemski družbi si že dvajset let prizadevamo za prevajanje in dostopnost Svetega pisma.

Sedaj lahko Sveto pismo bereta na svojem mobilnem ali pametnem telefonu. Za pametne telefone, tablice ter osebne računalnike lahko Novo zavezo in Psalme najdete tu: http://www.svetopismo.si/nzps.html (format e-PUB in MOBI), za klasične mobilne telefone pa celotno Biblijo na aplikaciji (JAVA): http://www.biblija.net/mobi.php.

Ali že sodelujete pri bibličnem misijonu? Z vsakim nakupom Svetega pisma zase ali komu za darilo, sodelujete pri poslanstvu svetopisemskega misijona, Svetopisemski družbi Slovenije pa pomagate pri zagotavljanju dostopne literature v prihodnje. Več o načinih, kako lahko še sodelujete pri svetopisemskem misijonu, si preberite na naših spletnih straneh.

Svetopisemska družba Slovenije