Dar razsodnosti – izgubljena vrednota

Novodobna teorija spola in prebujenja, kultura izbrisa, politična korektnost, podnebna pravičnost in kar je še podobnih zmedenosti, močno vplivajo na splošno kulturo in politiko. Res gre za kulturo izbrisa, saj je ta izbrisala pamet in ljudem odvzela razsodnost. Zahodni svet je postal komedija neumnosti.

Da se nam ne bo treba kdaj spomniti na Auschwitz

Ideologija spola je najnasilnejša od doslej znanih ideologij ne le zato, ker zanika stvarnost, biologijo, družbenost in vzajemno naravnanost človeka, temveč zato, ker je to prava vera v popoln ateizem, ki se skriva za visokoletečimi gesli in parolami, ki trkajo na naše sočutje in zahtevajo, da izključimo razum.

Branimo družino!

Kar se je zgodilo v soboto popoldne v Milanu, jasno ponazarja vzdušje nestrpnosti, ki se vedno bolj širi v družbi. Nekatera združenja so organizirala posvet z naslovom Braniti družino, da bi branili skupnost, na katerem … Beri dalje

Ideološki boj za ohranitev oblasti

Takoj na začetku se zdi, da bo leto 2014 še eno leto radikalnega ideološkega obračuna. Za Alenko Bratušek Peterle ni primeren za mednarodno funkcijo, ker ne pripada pravi strani. Še hujši del njene izjave o Peterletu je tisti, ki se nanaša na Evropsko ljudsko stranko, kateri je gladko, brez vprašanja, primazala klofuto.