Odstop Šarca je priložnost

Marjan Šarec postaja sam sebi največja grožnja za dolgotrajno kariero
Neopredeljeni volivci so jeziček na tehtnici, ko gre za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Šarčev odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija brez trdih levičarjev in naslednikov komunizma.

Odstopil je predsednik vlade Marjan Šarec. Odstop bo dober in koristen za Slovenijo, če bo na oblast prišla po volitvah desno-sredinska opcija brez trdih levičarjev in naslednikov komunizma. Če bodo »strici« zakuhali nove obraze leve provenience, ki bodo, kot že večkrat, ponovno prevarali volivce z lažnimi obljubami in prevzeli oblast, ne bo sprememb. Slovenija bo še naprej relativno nazadovala tako gospodarsko, razvojno in socialno, kot tudi glede človekovih pravic in demokratičnosti. Še naprej se bodo vedno bolj uveljavljali komunistični »prijemi« prejšnjega režima. Razkol (po Možini) državljanov, ki že dolgo niso več narodno zavedni Slovenci, se bo poglabljal. Sprava ne bo možna, obsodbe zločinov komunizma ne bo, ostali bodo »slavospevi« morilske, genocidne in teroristične falage NOB. Povečal se bo vpliv jugoslovanarjev, mohamedanske vrednote, širila se bo lažnivost in prikrivanje dejanskega stanja po mainstrem medijih in šikaniranje ter zakonsko omejevanje vseh, ki si bodo upali odkrito in objektivno govoriti, pisati in delovati.

Ker predsednik države ni »uspel« uveljaviti sprememb volilne zakonodaje, bomo zopet volili liste strank – »mačka v žaklju«. Namesto da bi volili posameznike, vredne zaupanja iz okolja volilne baze, katerih delo, ravnanje in prepričanja so volivcem znana.

Neopredeljenih volivcev ni!

Zato je nujno dobro organizirano ozaveščanje prebivalcev. Jasno in preprosto je potrebno obrazložiti potrebo po spremembi oblasti v desno – konservativno smer. Volivcem mora biti tudi posredovana osvežitev vseh zablod dosedanjih levih vlad in tudi »grehov« komunizma ne smemo pozabiti. Še posebno pomembno je tudi, da se volivce z objektivnim informiranjem o lažnivostih mainstrem medijev prepriča, da se ni potrebno več bati represij, šikaniranj in nadaljnjih laži.

Volivci morajo spoznati, da lahko in morajo za svoj dobro vplivati na stanje v državi s tem, da gredo na volitve in podprejo stranke, ki imajo ugled v Evropi. Ki se v preteklosti niso kompromitirale z dejanji in odločitvami, ki so Slovenijo pahnili v »moralno resignirano« stanje pod geslom:

»Saj ne moremo nič spremeniti, ker imajo prejšnji vse vzvode oblasti v svojih rokah!«

Ne bodo jih mogli več imeti, če bodo volivci vedeli in se zavedali svoje neomajne volilne pravice. Volivci se moramo zavedati izjemne moči vpliva na rezultate volitev, ko (če) oddajo svoj glas. Vemo, da so levi volivci v strahu, da izgubijo svoj vpliv in privilegije, bolj »disciplinirani« in volijo prenovljene komunistične stranke.

Žal pa konzervativni volivci ne volijo dovolj številčno. To je floskula in propagandni blef levice, da »mlačne«, slabo poučene in nacionalno nezavedne volivce odvrača od volitev. Dejstvo pa je, da so prav neopredeljeni volivci jeziček za izbor poštenih in sposobnih poslancev, ki jim je dejansko mar za dobro državljanov. Večini levim poslancem floskula »za dobro države in državljanov« pomeni samo dobro zase, svoje privilegije. Pomeni jim tudi izogibanje ciljem, ki smo si jih z osamosvojitvijo zadali, a jih dosedanji oblastniki niso hoteli uresničiti. Samostojno, demokratično in svobodno državo lahko oblikujemo samo z ozaveščanjem in odkritim aktiviranjem in opogumljanjem dobro mislečih nacionalno zavednih volivcev za res dobro državo. Kdor ne gre na volitve in ne voli konservativnih strank, ni SLOVENC!