Ne samo Hamas, Izrael je napadel tudi “Soros”

Tajne izraelske službe očitno niso več v službi konservativnega političnega dela Izraela, ki je trenutno na oblasti. To gotovo ni več nikakršna skrivnost. Že v preteklosti ni bilo malo judovskih priznanih intelektualcev, ki so zavračali ustanovitev države Izrael. Zdaj pa že skoraj po vsem svetu s polno paro delujejo nevladne multikulturne organizacije z izdatno finančno pomočjo judovskega bankirja Sorosa. Njihov edini cilj je uničevanje državnih mej, tradicionalne družbe, tradicionalnega okolja moderne družbe, vsega zahodnega gospodarstva, zahodne kulture, da bo svetu zavladala ene same vrste elita – bankirska. Tragična ironija pa je v tem, da je judovsko državo pravkar zrušila prav judovska – že tradicionalno nedržavna, internacionalna in kozmopolitska. Skratka, Izrael se je zrušil sam vase. Prav zanimivo bi bilo vedeti, koliko ameriških judovskih politikov bo prišlo s predsednikom ZDA Bidenom v Izrael, v resnici zato, da mu bodo preprečili vsakršno obrambo pred Sorosovim aktivistom za odprto družbo. Saj so ti, vsaj kar zadeva Hamasove politične ideale, povsem na isti strani. Poglejmo samo, kdo bo sredi Ljubljane jutri javno zboroval iz “sočutja” do vseh žrtev nasilja na Bližnjem vzhodu? Sorosovi podporniki iz nevladnih organizacij in simpatizerji Hamasa. Sredi Ljubljane!

Zdi pa se, da je ta nenavadna, v resnici pa zelo logična, judovska zgodba pravzaprav tragedija, najtesneje povezana z razpadanjem obeh starih velesil, ZDA in Rusije. Vsa Sorosova odprta družba je očitno samo prvi korak na začetku nove civilizacije, v kateri bo imela največjo vlogo Kitajska.

Na prvi pogled se zdi to absurdno, vendar pa je res, da so se večno napadani in preganjani Judje uveljavili prav z intelektualno in ustvarjalno nadpovprečnostjo (v znanosti, umetnosti, bankirstvu, zdravstvu). Uveljavili so se večinoma na področjih, pri katerih niso bile pomembne – resnične ali pa simbolne – zasluge, ki običajno izvirajo iz zemlje in krvi, iz časti in bojne slave žlahtnih zahodnih rodov v njihovih domovinah – s trdnimi državnimi mejami. Zato so Judje kot velikanska nedržavna intelektualna in finančna moč še najbolj sprejemljivi za multikulturno in digitalno civilizacijo, a ne z zahodnimi velesilami na čelu, temveč s Kitajsko. Da pa bi ta globalizem lahko resnično dobro deloval, Judje ne smejo imeti države, še najmanj pa takšno, kakršna je država Izrael, z državno mejo, zaradi katere je v stalnih sporih z vsem svetom.

Zadnjih nekaj let tudi v Izraelu pripadniki Sorosove odprte družbe zahtevajo v svoji državi odprte meje in multikulturno prebivalstvo – predvsem judovsko in muslimansko. Dobra polovica Izraelcev, željnih liberalnejše politične demokracije, si želi živeti tako, kot živijo Judje v ZDA ali Franciji.

Prav tu pa je najverjetneje potrebno iskati tudi razlog, da obveščevalne službe niso delovale politično konservativno, kot so delovale vse do zadnjega terorističnega napada, temveč povsem v skladu z moderno judovsko politiko odprte multikulturne družbe. Verjetno je prav tu potrebno videti, kako velika je razlika med izraelsko politično konservativno in levo oziroma liberalno politiko.

Navsezadnje je tudi v Sloveniji nekaj podobnega, tudi naša leva multikulturna politika je – pa ne s pomočjo teroristov, ampak kar sama –  “razstrelila” Muzej slovenske osamosvojitve, simbol nastanka naše države s slovensko zemljo, s slovenskimi mejami, s slovenskim narodom, s slovensko oblastjo, kar se zdi naši levi politiki vse skupaj že en sam fašizem. In prav zaradi tega je slovenska leva politika, trenutno na oblasti, presrečna, ker je lahko na stežaj odprla vrata tisočem ilegalnih migrantov iz skoraj vseh držav z  muslimanskim prebivalstvom. Najbrž se nobena slovenska obveščevalna služba ne zanima, kaj v resnici nameravajo početi v Sloveniji tisti od njih, ki jih pošiljajo določene – za Slovenijo zelo zainteresirane – tuje službe. Dejstvo je, da nekateri ilegalni migranti že sousmerjajo našo zunanjo politiko, na primer razumevanje odnosov med Izraelom in teroristično organizacijo Hamas, ki – navsezadnje, vsaj upamo lahko –  ni isto, kot so odnosi med Izraelom in Palestino. Vsaj ne bi smelo biti.

Ne samo Hamas, Izrael so napadli tudi podporniki politike odprtih meja in multikulturnosti judovskega velebankirja Sorosa in drugih judovskih svetovnih pomembnežev.

Frančiška Buttolo2 komentarja

  1. Res bi bilo potrebno priznati kdo je resnični napadalec-gre namreč za starodavnega nasprotnika človeka kot Božje podobe.

  2. Soros se je končno izkazal tudi kot izdajalec lastnega naroda. Izraelci bi ga morali zgrabiti in obsoditi kot so nekoč Adolfa Eichmana, iz podobnih razlogov. Če bi Arabci premagali Izrael bi namreč sledil še en holokavst.

Comments are closed.