Mladi forum SD zahteva opravičilo Janeza Janše

Mladi forum SD je podal izjavo za javnost v kateri terja, da se jim JJ opraviči za neresnice izrečene v intrevjuju za MMC RTV. Pri tem so “pozabili” navesti laži, ki naj bi jih Janša izrekel. Verjetno jih je zmotil naslednji odgovor:

KiwiFreud: Kako komentirate včerajšnjo ponovitev vaje izpred volitev 2008, spet smo namreč videli skupaj “trojček plus ena” z Jankovičem in Kučanom? Bo to spet odtehtalo rezultate levici v prid?
Janez Jansa: Nedeljski referendum ne bo izbira med levico in desnico, temveč izbira med interesi Slovenije in interesi Hrvaške. Zborovalci takoimenovanega “razuma” so včeraj na Prešernovem trgu svoje besede podkrepili s hrvaškimi pesmimi, udeleženci nedavnega kongresa Mladega foruma, podmladka SD, pa kar s hrvaškimi zastavami.

V svoji izjavi se Mladi forum obrača na razumnike na slovenski desnici, da naj se distancirajo od lažnivih izjav Janeza Janše. Za začetek naj zanikajo, da bi na shodu trojčka Kučana in Jankoviča kdo mahal s hrvaškimi zastavicami in da tam niso peli hrvaških pesmi. Ali pa naj navedejo kakšno drugo konkretno lažnivo trditev. Morda pa so poleg kolektive krivde iznašli še kolektivno lažnivost.

Če res želijo nagovarjati koga na desni, naj nehajo zmerjati ljudi z lažnivci in naj se nehajo obnašati kot njihovi komunistični predhodniki, ki so si jemali ekskluzivno pravico, da presojajo, kdo je razumen in kdo ne,  kdo je sposoben in kdo ne.

O sposobnosti službe za stike z javnostjo v Mladem forum SD pa se lahko prepričate tukaj: Izjava za javnost Mladega foruma SD

Glej tudi: Nevzgojena mladina