Janez Janša se je odzval vabilu civilnega gibanja Prebudimo Slovenijo

Janez Janša: “Nikoli ne vprašajo, kako se počutijo žrtve njihovih medijskih umorov in njihove družine. Od njih javno obsojeni in oblateni in medijsko umorjeni, še preden so se sodni postopki sploh začeli.”

Civilna iniciativa Prebudimo Slovenijo pripravlja v soboto, 3. oktobra 2020, ob 10. uri v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano okroglo mizo z naslovom »Odgovoren državljan – uspešen narod!« Na njej bodo sogovorniki s področja psihologije, zdravstva in gospodarstva predstavili svoj pogled na to, kako naprej po epidemiji in kaj smo se iz nje naučili.

Na okrogli mizi bodo poleg predsednika vlade Janeza Janše sodelovali še psiholog dr. Andrej Perko, infektologinja dr. Mateja Logar in član upravnega odbora Kluba slovenskih podjetnikov Martin Jezeršek.

Zaradi omejenega števila obiskovalcev v skladu z navodili NIJZ je za udeležbo potrebna predhodna prijava. Okroglo mizo bomo v živo prenašali na kanalu Socialne akademije.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj, ki je danes ogrožen, podprete z donacijo.