Bravo, Marjan Šarec – bralec berila pri sv. maši

Bravo, Marjan Šarec – bralec berila pri sv. maši Marjan Šarec, ki bere berila pri sv. maši, se je spravil na na ministra za socialne zadeve, ki priznava načela krščanskega socialnega nauka, ki spoštuje Janeza Evangelista Kreka? Pozna vrednost življenja, dela in učenje dr. Andreja Gosarja.

Ob interpelaciji proti Janezu Ciglerju Kralju mora priti do razkritja, kdo je socialno problematiko izkoristil za svojo strankarsko denarnico. Ni slučajno prof. dr. Ivan Svetlik tako vnet podpornik protivladnih dejavnosti. Ne samo zato, ker nosi neposredno krivdo kot nekdanji minister za delo in socialne zadeve, ampak tudi kot vzgojitelj strokovnjakov za ta področja.

Kdaj bo v Državnem zboru na dnevnem redu večdesetletno partijsko zlorabljanje socialnega vprašanja in denarja?

Nekateri oblastniki ob izgubi oblasti zgube razum. Pogosto še tisto malenkost, ki so jo sploh imeli. Logike, da je treba misliti na obliko in vsebino sestopa z oblasti že med vzpenjanjem nanjo, ne zmorejo. Marjanu Šarcu pri potvarjanju dejstev ne manjka moči niti ne izbira besed, s katerimi bi oblatil politične nasprotnike. Ve se, kdo je kriv za tragične in usodne razmere v domovih za starejše. Ve se, kateri stranki so pripadali oni, ki so bili v samostojni slovenski državi najdlje ministri za socialne zadeve.

Ob interpelaciji proti Janezu Ciglerju Kralju mora priti do razkritja, kdo je socialno problematiko izkoristil za svojo strankarsko denarnico. Ni slučajno prof. dr. Ivan Svetlik tako vnet podpornik protivladnih dejavnosti. Ne samo zato, ker nosi neposredno krivdo kot minister, ampak tudi kot vzgojitelj strokovnjakov za ta področja. Kdaj bodo v slovenskem parlamentu obravnavali večdesetletno partijsko zlorabljanje socialnega vprašanja in denarja? Kdo je v Sloveniji hotel spraviti starostnike ob nepremičnine? Še pomnite, tovariši?

Marjan Šarec, bralec berila pri sv. mašah se je spravil na človeka zaradi krščanskega prepričanja

Na zaprepadenost vseh KUL-ovcev je Marjan Šarec, ki znan po tem, da je pri maši bral berilo, na partizanskih proslavah pa zmerjal pomorjene nasprotnike komunistov, udaril na ministra za socialne zadeve. Bralec berila pri maši se je spravil na človeka, ki priznava načela krščanskega socialnega nauka, ki spoštuje Janeza Evangelista Kreka? Pozna vrednost življenja, dela in učenje dr. Andreja Gosarja. Državljan bi razumel, da mu očita strankarsko pripadnost, to bi bilo v skladu s slabostjo slovenskega parlamentarizma, ki ne loči konkurentov od sovražnika. Da mu očita versko prepričanje, pa je dokaz zblojenega uma. Gre za kršenje temeljnih človekovih pravic in slovenskih ustavnih načel. V slovenskem parlamentu! Ni čudno, da se mu je uprl celo nekdanji šef komunistov Židan, ki ima očitno več krščanstva v sebi kot bralec beril Šarec.

Marjan Šarec je sicer znan po tem, da je pri maši bral berilo, na partizanskih proslavah pa zmerjal pomorjene nasprotnike komunistov.

Sicer pa je bil Juda Iškarijot član občestva apostolov. Šarec samo začenja tradicijo izdajanja in preganjanja kristjanov na Slovenskem v 21. stoletju. Ubogi moj katehet, nekdanji kamniški dekan Marko Mihelič. Gotovo se obrača v grobu!

Je skrunitev ljubljanske stolnice umetniška instalacija ljubljanske urbane kulture?

Napadena je bila stolnica v Ljubljani. Poškodovan spomenik splošne in slovenske kulture posebej. Ni dvakrat reči, da ni to v povezavi z kulturnim divjanjem slovenskih kulturnikov, da gre za novo umetniško inštalacijo ljubljanske urbane kulture. Samo vprašanje časa je, kdaj jih bodo podprli akademiki?! Podprla jih bo tudi nadkomisija FDV proti sovražnemu govoru in dejanjem. Smrt fašizmu, svoboda slovenski protidemokratični kulturi. V imenu svobode kulturnega ustvarjanja. Še zlasti, če je žrtev tega Katoliška cerkev. Samo upamo lahko, da štrajkajoči policisti komunističnega sindikata ne bodo iskali krivcev med muslimani. Sicer pa, četudi bi jih našli, jih tožilci verjetno ne bi procesirali. Oni, kot dokazuje na sebi veliki slovenski umetnik Jaša Jenull, spoštujejo in cenijo slovensko in siceršnjo kulturo.

Slovenija namerava del evropskega denarja za reševanje posledic pandemije nameniti tudi za socialne zadeve. Upamo, da tudi za specialne potrebe dela slovenskih parlamentarcev. Ne zaradi ideologije ali političnega prepričanja. Nekateri ju niti ne premorejo. Zaradi nepripravljenosti, predvsem pa nezmožnosti življenja in delovanja v demokraciji. Pomanjkanja osnovnih elementov strpnosti. Novi obrazi, nova morala in več resnic delujejo tudi brez Foruma 21.

_____________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.