Boštjan M. Zupančič odkrito o splavu in feminizaciji moških (POSNETEK)

Objavljamo intervju, ki ga je na TV Slovenija 1 (17. 9. 2017) imel dr. Jože Možina z dr. Boštjanom M. Zupančičem. Posnetek intervjuja si lahko ogledamo TUKAJ.

Dr. Boštjan M. Zupančič, ugleden pravnik, pisatelj, pisatelj in publicist, nazadnje sodnik na sodišču za človekove pravice, je znan po ostrih izjavah, ki sprožajo številne polemike. Zase pravi, da je politično nekorekten človek, ki se brez dlake na jeziku loti številnih tem, ki se jih drugi ne. Tako bo v intervjuju podrobno izpostavil svoj negativni odnos do splava ter problem feminizacije moških, kar ima po njegovem usodne posledice za našo civilizacijo.

Govor bo tudi o eroziji vrednot ter migrantski politiki, dr. Zupančič pa bo nakazal tudi svoje politične ambicije. Boštjan Marija Zupančič velja za izvirnega človeka na slovenski družbeni ter politični sceni. Svoj kredo je oblikoval med študijem na uglednih tujih univerzah, v ZDA je bival oz. predaval 15 let, zato bo pokomentiral tudi razmere po izvolitvi Donalda Trumpa za ameriškega predsednika.

Kljub temu, da je konec osemdesetih let prejšnjega stoletja nasprotoval kapitalističnemu redu in bil med tistimi, ki so videli prihodnost v Jugoslaviji, se sedaj zgraža nad uničujočim vplivom, ki ga ima na slovensko politiko in ekonomijo t.i. globoka država – ki jo obvladujejo strukture bivšega komunističnega režima.