Ste se že srečali z bioenergtikom. Še ne? Mi smo ga obiskali in z njim posneli zanimiv pogovor

Verjetno ni med nami koga, ki se ne bi srečal ali vsaj poznal kakšnega bioenergetika, ali koga drugega, ki se ukvarja z recimo temu alternativno medicino. Sploh v primerih, ko klasična medicina ne pozna odgovora, kaj se dogaja z našim zdravjem, ali ko so nam zdijo njihovi posegi v naše telo in dušo zaman. Ko tudi po več mesecih ali letih „kemije“ ni pravega olajšanja in se naše zdravstvene težave kopičijo oziroma se ne odpravljajo.

Po drugi strani pa je med nami verjetno kar nekaj takih, ki zelo neradi posegamo po tistem, kar nam ponavadi predpišejo zdravniki, in rajši pred obiskom pri njih, obiščemo kakšnega bioenergetika ali posežemo po kakšnem zeliščnem čaju ali prehranskemu dopolnilu. Odločitev je vsekakor v naših rokah. Sam na srečo sodim med tiste, ki vrata ambulant obiščem le redko. Pogosteje obiščem koga, ki odlično izvaja masaže, spijem kakšen zeliščni čaj, pazim pri prehrani in skrbim za redno rekreacijo.

Obiskali smo bionergetika Božidarja Verbeta

Le parkrat sem bil tudi na terapijah bolj ali manj poznanih bioenergetikov. Tudi pri Darku Verbetu sem bil pred več leti, ko sem imel težave z bolečinami v hrbtu. Tokrat pa sva se s snemalcem  odpravila do njegovega salona v Zagorju in z njim posnela daljši intervju. V njem nam je razodel svojo življenjsko pot. Povedal nam je, kako je začel delovati kot bioenergetik. Razložil je, kaj vse lahko pozdravi. Nismo se ognili spominov njegovih nekdanjih življenj. Je namreč med tistimi, ki verjame, da naša duša nikoli ne umre.