Na predčasnih volitvah bo zmagala SDS, napovedujejo astrologi

Astrolog Padežnik opozarja na možnosti, da bi se predsedniki manjših strank morda želeli ogniti partnerstvu z Janšo. Da bi po zadnjem vzorcu Marjana Šarca ponovno prelisičili »zmagujočo« stranko s sestavo še ene pisane, četudi manjšinske koalicije. Padežnik napoveduje, da bo tak poskus že vnaprej obsojen na neuspeh. Očitno bo v tistem času razporeditev planetov tista, ki bo takšne eksperimente preprečila.

Zmagujoča stranka je že vnaprej znana. Astrolog Stane Padežnik napoveduje, da SDS lahko dobi še več poslanskih mandatov, kot jih ima zdaj. Po njegovo je vpliv Jupitra na Janšo že zdaj izredno ugoden, še bolj pa bo aprila. Se pa utegne sovražna ali bolje odklonilna retorika proti Janši ponovno zaostriti, če bo kdo odpiral ideološke teme in mu pritiskal na žulje. Širše razsežnosti za ideološki spopad z Janšo lahko pričakujemo med 13. majem in sredino junija, pravi Padežnik

Da bi se tem neproduktivnim debatam, soočenjem ali že kar gonji izognili tudi po volitvah, ko bo čas za sestavo vlade, bi bilo dobro, tako meni astrolog Padežnik, da bi se tako imenovane »desne« stranke poenotile okoli možnega kandidata za mandatarja po volitvah, ki bi bil sprejemljiv tudi za Janeza Janšo. S tem bi Slovenija lažje in hitreje napredovala, sprejela nujne ukrepe in reforme ter se pripravila na vodenje EU. V tem primeru bi se na neki način Janša žrtvoval za skupno dobro in za tako imenovano »drugo republiko«, njemu bi pa vsekakor ostala prvenstvena vloga povezovanja. Tako bi se tudi lažje sestavila širša koalicija že po SDS-ovsvki stari paroli 50 plus. Astrolog vidi celo možnost, da bi se koaliciji pridružil DeSUS in še kdo, ki je bil doslej odločno proti sodelovanju s tokrat zmernejšo »desnico«. Kar bo seveda pomenilo, da bodo s tem globoko požrli ‘antijanša cmok’ ter svojo besedo.

Postavljanje vlade po Šarčevem vzoru ne bo uspešno

Seveda se lahko zgodi, da bi se predsedniki manjših strank želeli ogniti partnerstvu z Janšo. Da bi po zadnjem vzorcu Marjana Šarca ponovno prelisičili »zmagujočo« stranko s sestavo še ene pisane, četudi manjšinske koalicije. Padežnik meni, da bo tak poskus že vnaprej obsojen na neuspeh. Očitno bo v tistem času razporeditev planetov tista, ki bo takšne eksperimente preprečila.

Vir: Onaplus