Vabilo: Gloria Polo Ortiz

gloria_polo_051V petek, 19. julija, in soboto, 20. julija 2013, bo Slovenijo obiskala znana kolumbijska zobozdravnica dr. Gloria Polo Ortiz, ki bo vodila duhovni seminar v Logu pri Vipavi, Mariboru in Ljubljani.

Pred nastopi bo spregovorila tudi na novinarski konferenci, ki bo v petek 19.7.2013 ob 11.30, v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa v Ljubljani, Cankarjeva 1/IV. Ob gostji bosta spregovorila v imenu organizatorjev Janez Cerkovnik in po strokovni plati predvidoma psiholog prof. dr. Janek Musek.

Leta 1995 je v Glorio Polo Ortiz udarila strela in jo težko poškodovala. Več dni je v bolnišnici hudo poškodovana ležala v komi, priključena na medicinske aparate, vendar brez upanja na preživetje. Med klinično smrtjo je stala na drugi strani resničnosti, doživela je onostranstvo. Po čudežni vrnitvi v tuzemsko življenje in popolni obnovi njenega telesa, sedaj že vrsto let hodi po vsem svetu in pričuje o svoji pretresljivi izkušnji posmrtnega življenja.  Svojo izkušnjo je opisala v knjigi z naslovom »Zadela me je strela«, ki je že pred leti izšla tudi v slovenščini.

Izjemno aktualno pričevanje dr. Glorie Polo Ortiz bo za javnost potekalo v petek 19.7.2013 ob 16.30 v Logu pri Vipavi, v soboto 20.7. ob 8.30 v stolni cerkvi Janeza Krstnika v Mariboru in isti dan ob 15.30 še v cerkvi sv. Jožefa v Ljubljani.

 Društvo Prenova v Duhu