Slovenski katoliški skavti zaposlujejo

evharistični kongres skavt voda plastenkaPri Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov iščejo strokovnega sodelavca za komunikacijo. Delovno mesto je razpisano za nekoga, ki si želi velikih izzivov, se ne boji dela v veliki organizaciji ter ga ni strah delati z ambiciozno, mlado in energično ekipo. Novi sodelavec (oz. sodelavka) bo med drugim odgovoren za odnose z javnostmi, skrbel bo za skavtska socialna omrežja in spletne strani, promoviral organizacijo in njene projekte ter pripravljal komunikacijske strategije.

Od kandidatov poleg znanj s področja odnosov z javnostmi, komunikacijskih veščin in jezikovnih znanj pričakujejo tudi poznavanje ali vsaj pripravljenost spoznati skavtstvo, metode dela v skavtski organizaciji, njeno strukturo ter delovanje nevladnega sektorja.

Z izbranim kandidatom bodo sklenili zaposlitev za polni delovni čas za določen čas od 1. oktobra letos do 31. decembra 2016. Prijave sprejemajo do 15. septembra 2015 na naslov ZSKSS, Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana.