Prejeli smo: Peti Socialni teden v Sloveniji

st_banner

Med 23. in 28. septembrom 2013 bo Socialna akademija organizirala 5. Socialni teden. Z njim želimo spodbujati družbeno odgovornost in aktivno državljanstvo posameznikov, krepiti slovensko civilno družbo ter prispevati k razmišljanju o izzivih, ki Slovenijo, EU in svet čakajo v prihodnosti.

Naslov Socialnega tedna 2013 je Zakaj še za-upaš? V posebni priložnostni poslanici beremo: »Zaupanje je tisto, ki posameznikom omogoča ustvarjati pristne medosebne odnose. Zaupanje strank je tisto, ki podjetju omogoča poslovanje. Zaupanje v javne institucije je tisto, ki nas kot državljane lahko drži skupaj. Toda: komu lahko sploh še zaupamo?«

Lani se je v različnih krajih po Sloveniji zvrstilo 32 dogodkov, letos si jih želimo še več. Bi želeli v tem sklopu prirediti svoj dogodek? Prijavite ga na priloženi povezavi.

Vabimo vse, ki bi želeli napisati svoje mnenje na temo za-upanja, da postanejo naši blogerji. Pridružite se Socialnemu tednu in postanite sodelavci Socialne akademije.

Na fotonatečaj je prispelo 41 fotografij. Z všečkanjem nam do nedelje, 8. septembra 2013, do 24.00, lahko pomagate izbrati zmagovalko FB natečaja, ki bo prejela bon v vrednosti 60,00 EUR za vse produkte Socialne akademije.

Več: Socialni teden