Prejeli smo: Hvala vam! Podpisi so zbrani!

Podpisi za referendum o spornem vladnem zakonu o drugem tiru so zbrani! Vsem, ki ste oddali podpis; vsem, ki ste k oddaji podpisa spodbudili prijatelje, sorodnike, znance, sosede…; predvsem pa vsem, ki ste na stojnicah nesebično darovali svoj čas in dobro voljo, iskrena HVALA in VSE SPOŠTOVANJE.

Etapna zmaga je dosežena. Glavna preizkušnja še pride. Predvidoma v začetku oktobra.

Prosimo, da podpise, če jih še niste oddali na stojnicah, čimprej pošljete po pošti na naslov: Gibanje za otroke in družine, p.p. 2056, 1001 Ljubljana. K temu spodbudite tudi svoje prijatelje, sorodnike in znance. Podpisi morajo namreč biti oddani v fizični obliki.

V teh dneh praznuje naša domovina. Vabljeni, da se udeležite dogodkov ob tej lepi priložnosti. Še posebej lepo vabljeni k postu in molitvi za domovino v četrtek, 22. 6., in petek 23. 6. osebno ter, če zmorete občestveno v ljubljanski stolnici (več na spletni strani). Sv. Maša za domovino bo v petek 23. junija ob 18.00 v ljubljanski stolnici. Daroval jo bo nadškof Stanislav Zore.

Lepo vabljeni, da se udeležimo praznovanj v svojem domačem kraju. Tudi s tem pokažemo, da imamo radi svojo domovino in domači kraj.

Ob dnevu državnosti, ki je praznik vseh, ki imamo radi Slovenijo, vam čestitamo in spodbujamo, da ne obupujemo, če čutimo negotovost, ampak da vsak od nas čimbolj z veseljem naredi, kar je v njegovi moči, da bo našim družinam, otrokom ter vsem nam lepše.

Gremo veselo, pokončno in pogumno naprej!

Miran Hergula, Metka Zevnik in Aleš Primc