Slovenija, postavi se za tradicionalno družino, tako je dobro in prav

Pred leti sem spoznal geja. Preprost človek. Ko sva tako govorila tudi o bolj zahtevnih temah, me je zelo presenetil že s tem, da se zaveda, da nikoli ne bo imel družine. Vesel bo, če bo našel partnerja, ki mu bo zvest, ki ga bo razumel. Zato ne sodim, skušam razumeti. Skušam razumeti meni ta tako tuj svet. Skušam iti prek sebe ter videti, kje sem kaj spregledal. Zato mi ta naglica Ustavnega sodišča ni razumljiva, ker odpira toliko stvari, da ne vem, če smo na vse pripravljeni.

Tradicionalna družina bo preživela tudi A. Bratušek

Predsednica vlade trdi: “Družine in otroci nimajo politične stranke, imajo pa zavezo, da bom kot predsednica vlade jaz njihov zagovornik:” Kot prvo me prizadane, da zanikate obstoj stranke Nova Slovenija, ki si edina v polnosti prizadeva za družino. Zanikate tudi obstoj nestrankarskih organizacij, ki so že ogromno naredile za družino in otroke, kot so npr. Družinska pobuda, Civilna iniciativa za družino in pravice otrok, zavod Iskreni.net. Morda pa teh organizacij ne želite priznati, ker delajo v nasprotju z vašim pogledom na družino?
Prosim Vas: ne zametujte tradicije. Kajti brez nje ne bi bilo nikogar, ki bi mu lahko vladali! Tradicionalna družina je preživela že mnogo (še težjih) časov. In bo tudi našega!