Sporočilo iz Medžugorja: Treba je biti dostojen

Pridigar v Medžugorju je omenil pokojnega patra, ki je vse svaril, da se ni treba nobene stvari tako zelo bati, pa naj je to komunizem, fašizem, nacizem, kot se je treba bati neoliberalizma. Ta je uničevalec človeka, družine.

Novo satanovo delo po valu fašističnega in komunističnega totalitarizma

Alicja Lenczewska (1934–2012), učiteljica iz Poljske, je imela od leta 1985 do smrti bogato notranje življenje in mistične pogovore z Jezusom. Duhovne zapiske, ki jih je pustila, je na zahtevo nadškofa Andrzeja Dziege pregledala teološka komisija in ugotovila, da so v skladu z naukom Cerkve. Sporočilo, ki ga prinašamo, je naslovljeno na človeštvo in razkriva sedanji in prihodnji čas. Zanimivo je, da Lenczewska razkriva tudi novo obliko vojne, ki smo ji, če dobro pomislimo, zares priče. Jezus ji je govoril tudi o tej vojni.

Medžugorje – priložnost za nov začetek življenja z Bogom

Prvo Marijino prikazovanje se je zgodilo točno deset let pred dnem, ko je slovenski parlament tik pred iztekom šestmesečnega roka po plebiscitu udejanjil voljo ljudstva, republiški organi pa so v naglici »Gospodovega mimohoda« prevzeli efektivno oblast, še preden bi jim to lahko preprečilo kakšno neprijetno presenečenje.

J. Bartolj, blog: Je papež zavrnil Medžugorje?

Na Hrvaškem in v Hercegovini odmeva zadržano, da ne zapišem odklonilno stališče papeža Frančiška do Medžugorskih Marijinih prikazovanj. Nedvomno bo njegovo stališče vplivalo tudi na Cerkveno zadržanje pri nas, zato iz Hrvaškega tiska prevajam nekaj … Beri dalje