Spravo zavirata levica in Spomenka Hribar

Spomenka Hribar, ki naj bi že pred desetletji dala pobudo za narodno spravo, jo pa v bistvu onemogoča z nenehnim postavljanjem klicajev in pike. Zaustavite desnico! Spomenka nenehno gradi mostove, a jih hkrati tudi že sproti za sabo dosledno podira. Namesto da bi sovraštvo odpravljala, ga kot ideologinja starih sil samo še obnavlja.

Opravičilo sodišča slaba usluga Policiji

Kdo bi v Sloveniji lahko ustavil ta kruti levičarski fašizem, potem ko je sodna veja oblasti namesto sodnega ukrepa zaradi nezakonitega početja udeležencev na neprijavljenem protestnem shodu v Mariboru izrekla oprostilno sodbo in se celo opravičila.

Izgon intelektualcev

Te dni, ko mineva triindvajset let od naše osamosvojitvene vojne, veliko, vsak dan znova, premišljujem in podoživljam tiste vojne dni. Močno so me zaznamovali. Tako močno, da sem se vedno čutila kot ena od »tihih osamosvojiteljev«, kot ena tistih, ki smo po svojih najboljših močeh naredili, kar je bilo potrebno.

Počastitev samostojne Slovenije

23. maja je v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa potekalo srečanje članov Slovenske konference svetovnega slovenskega kongresa, prijateljev in prijateljic, ki se zavzemajo za slovensko kulturno dediščino. Tokratno srečanje je bilo namenjeno spominu na »slovensko pomlad« … Beri dalje