Smrtonosna mešanica laži in ideologije

Dejstvo, da je bil Josip Broz Tito vodja nekdanje države, pomeni, da prav njegovo ime v največji meri simbolizira nekdanji totalitarni režim.

Mešani napitki raznih alkoholnih in sladkih pijač so po vsem svetu znane in priljubljene pijače. A kombinacija sladkega in alkoholnega iz človeka hitro napravi odvisnika. Te pijače so nevarne, ker jih dovoljujemo mladim. So prag na vstopu v svet pijančevanja, ki povzroča toliko gorja.

Prav te dni bomo priča poplavam podobne kombinacije sladko/alkoholnega, vendar se to ne dogaja področju mešanja pijač, temveč na področju ideologije in zgodovine. Pred nami bodo razno razne proslave, ki bodo spet mešale laži in ideologijo, dejstva in namišljenost, sedanjost in prihodnost, ekonomijo in politikantstvo, volitve in blatenje demokracije, opevanje različnosti in nestrpno znašanje nad svobodoljubi, rodoljubi in demokrati. Vse skupaj pa prinaša odvisnost (od socializma) in smrt nasprotnikov te norosti in celotnega slovenskega naroda.

Vsak otrok v Sloveniji bi moral v šolskih klopeh zvedeti, da se 27. aprila 1941 v Sloveniji ni zgodilo nič. Pa se to ne zgodi! Vsi bi morali že ločevati med propagando o NOB in dejanskim revolucionarnim delovanjem KPS in njenih partizanov. Pa se to ne zgodi, temveč jih spet oblačijo v »titove pionirčke«.

Vsi bi morali že vedeti, da so največ žrtev med revolucijo povzročili partizani, posredno ali direktno, tako kakor bi morali vedeti, da so največ partizanov pomorili partizani. Pa nočejo.

Kaj je Kučan takega naredil, da si zasluži predsedniški dodatek

Vsi bi morali že vedeti, da je bila komunistična partija najbolj krvava in zločinska organizacija v zgodovini Slovenije. Njene simbole bi morali prepovedati, njeno premoženje zapleniti, saj ni nič dobila iz svojega, temveč je vse vzela. Zato lahko na glas povemo, da je premoženje SD in drugih družbenopolitičnih socialističnih organizacij pravzaprav ukradeno. Komunistično partijo je potrebno simbolično obsoditi, njene klavce in voditelje, ki so še živi, pa postaviti pred sodišče. Vzeti jim je treba vse privilegije: od borčevske penzije do Kučanovega »predsedniškega dodatka«. Ni mi znano, kaj je ta človek takega naredil, da si kaj takega zasluži?!. Pa je pravosodje blokiralo.

Ker pa Slovenci nismo zmogli vsega tega ob naši osamosvojitvi in vračanju v svobodo in demokracijo, ker nismo na volitvah podprli onih, ki so zahtevali lustracijo ali kakor na Češkem prepovedali vsaj 5 let delovanje vsakemu, ki je bil član zločinske organizacije ZKS ali pa njenih satelitov, smo danes spet v času, ko se na novo ustvarjajo, govorijo in pripovedujejo stare revolucionarne komunistične laži.

Levičarji so namreč obsedeni z zgodovino. Sodba prihodnjih rodov jim je tako pomembna, da so pripravljeni za »dobro oceno« uničiti arhive. V nasprotju s svojim siamskim dvojčkom, nacizmom, komunisti vsepovsod uničujejo arhive in ne puščajo pisnih sledi o svojih zločinih. Vedno znova pa uprizarjajo in si izmišljajo preteklost, preganjajo vsakega, ki bi jih razgalil v preteklosti in bi s tem povzročil, da se prebudi ljudstvo. To pa je mogoče, ker so, za razliko od nacionalsocialistov (nacistov), ki jih ni več, internacional-socialisti še tukaj med nami. Še vedno uživajo vse dobrine, ki so si jih prigrabili, ko so prišli na oblast s krvavo revolucijo pod krinko NOB: privilegirane penzije, sodno nedotakljivost, obvladovanje gospodarstva, prvo, zadnjo in edino mesto v kulturi, šolstvu in javnosti, nove privilegiran pokojnine (že zgoraj omenjeno Kučanovo in one za npr. športnike).

»Komunistični manifest« še danes uničuje duha in telo našega naroda

Zato hočem in moram spiti vsaj deci preprostega in domačega šnopsa resnice. To mi bo dobra protiutež vsemu, kar prihaja iz levičarskih logov, tista strahotno ubijajoča mešanica prepotence in vsemogočnosti, ki si privošči malikovanje rdeče zvezde, znamenje smrti in tiranije, ki bi jo morali prepovedati skupaj z njeno sestro svastiko. Če hočejo prepovedati »Main Kampf«, naj prepovedo tudi »Komunistični manifest« in še množico podobne propagande. Ta še danes uničuje duha in telo našega naroda in celotne Evrope.

Resnica zahteva tudi doslednost, logičnost, ki stvarem dajejo trdnost in sprejemljivost. Ker tega ni, imamo pri nas »novi vladajoči razred«, ki ima polna usta socializma in polne žepe evrov, kakor je dobro čivknil J. J.