Katarina Kresal o seks škandalu, orgijah in aferah

“Medtem ko si vsi slovenski mediji želijo vsaj besedo Katarine Kresal, se je ona odločila in samo nam dala iskren intervju,” so zapisali pri hrvaškem Dnevniku.hr (slovenski Pro Plus in hrvaška Nova TV, pod katere okrilje sodi Dnevnik.hr, sta obe v lasti multinacionalke CME). O Katarini Kresal je sicer pred dobrim tednom dni pisal tudi Jutarnji list, ki je prispevek naslovil Lepa slovenska ministrica sredi škandalov z malverzacijami, kokainom in orgijami z divjimi psi.

/ … /

“Ne ukvarjam se s politiko, da bi preživela. V svojem življenju sem veliko dosegla, imam dovolj sredstev za preživetje, imam tudi uspešnega partnerja. Govorim drugače, videti sem drugače in mislim drugače. Imam drugačne izkušnje in imam drugačna znanja, in to je, kot bi dal rdečo cunjo biku pred oči. To je nenehno vir napadov proti meni,” je za Dnevnik.hr povedala Kresalova.

/ … /

“Kolateralna škoda, ki mene politično ubija”

Najbolj bizarna afera je bila po prepričanju Dnevnika.hr tista, v kateri so priznanega zdravnika Sašo Baričeviča našli mrtvega, potem ko so ga ubili njegovi bulmastifi. “Našli so ga nagega in z umetnim penisom, pisalo se je, da so bili psi spolno zlorabljeni in da je v orgijah sodelovalo več ljudi. Ker je bil ministričin partner Miro Senica zdravnikov odvetnik, se je v aferi začelo omenjati tudi njeno ime,” so zapisali pri Dnevnik.hr.

/ … /

Kresalova tudi o svojem partnerju

Novinarka Dnevnika.hr je nad Kresalovo vidno navdušena, skupaj sta se sprehodili tudi po Ljubljani, kjer je Kresalova povedala: “Včasih sem zelo rada hodila v hribe, tega časa žal nimam več, tako da sem to zdaj spremenila in hodim v telovadnico.” Pove tudi, s čim jo je osvojil Senica: “To mora biti oseba, ki se ji vidi, da ve, kaj dela, mora biti izobražena, mora biti razgledana. Rada imam ljudi, s katerimi imam lahko zanimive intelektualne debate, ki me lahko prekašajo v tem pogovoru. Ljudje, ki so mi izziv. Enako je z moškimi. Miro je vse to in še več, je človek, ki ima veliko znanje in izkušnje in mnoge sposobnosti, je izjemno razgledan in načitan, z njim se da pogovarjati o vsem.”

Novinarka ob tem doda še, da Kresalova nima stilista, da se sama ureja, da redno hodi v telovadnico, da bere zgodovinske romane in romane katastrofe, da ima rada akcijske filme, opero in gledališče.

Več: MMC RTV SLO in Reporter