J. Bartolj, blog: Za nas in naše otroke gre!

“Družinsko življenje in še zlasti rojevanje in vzgoja otrok so povezani z dogajanji in doživetji, ki imajo velik vpliv na človeško usodo, na srečo in na druge bistvene stvari za več kot le neposredno prizadeti rod staršev in otrok. Gotovo želimo družinsko srečo prav vsem. Ob vseh simpatijah do pravic odraslih in odločenosti, da ne dopustimo krivične diskriminacije niti nezakonitega poseganja v zasebno življenje, pa moramo imeti pred očmi predvsem najboljši interes otroka.”

Tako leta 2012 zdaj žal že pokojni, nekdanji predsednik Komisije za medicinsko etiko prof. dr. Jože Trontelj.

Zato se 3.3. ob 16.30 dobimo pred parlamentom. S svojo prisotnostjo se bomo na dostojanstven način postavili za naša prepričanja.

Poslušal sem sinočnji Studio ob 17.h na nacionalki. Zagovorniki sprejema novega zakona o družinskih razmerjih so prepričani, da jim bo uspelo. »Klima je prava« ugotavljajo. Prav tako poudarjajo, da je istospolne poroke legaliziralo že 12 evropskih držav. Verjetno niso prešteli, da je v Evropi načeloma 45 držav in večina, torej 33 držav, tega še ni opravilo.

Več lahko preberete na blogu Jožeta Bartolja.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.