Erjavec v rušenje vlade za koristi ozkega kroga njegovih naročnikov

Vrhunec etično pokvarjenih posameznikov ali kar najbolj škodljivi posamezniki pa so ta trenutek v naši politiki tisti politiki in stranke, ki brezsramno, brezčutno, neusmiljeno in egoistično rušijo vse pozitivno, kar trenutna oblast dela, dosega in je usmerjena v dobro nacije in državljanov.

Lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni Karl Erjavec je DESUS brezsramno s svojo demagogijo znova usmeril v vračanje tekovin zločinskega komunizma.

Trenutno živimo v času stresne negotovosti in nepredvidljive prihodnosti. Prihodnost sicer nikoli ni bila jasno razkrita in določena, ampak je živela od upanja in večje ali manjše verjetnosti, da se izpolni po pričakovanjih. Zadovoljstvo in razočaranje doživljamo opoteče, a ju nekako z razumevanjem in dobrohotno sprejemamo, če smo osebnostno uravnovešeni in nismo preveč zaslepljeni s pristranskostjo in egocentričnostjo. Etično pohabljeni posamezniki dobrohotnosti ne poznajo niti je ne priznajo kot vrline. Takšni ljudje ob lastni neizpolnjenosti, duhovni izpraznjenosti ter prežeti z nevoščljivostjo in celo sovražnostjo bodo v vsem vedno našli predvsem slabo, pokvarjeno in škodljivo, svojih slabosti pa si ne upajo niti priznati.

Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj, ki je danes ogrožen, podprete z donacijo.

Erjavec in njegovi naročniki škode ne povzročajo le svoji državi, ampak vsemu človeštvu

Te dni, ko se svet in mi soočamo s pandemijo nevidnega(?) sovražnika za naše zdravje in življenje, se etično pohabljeni posamezniki brez razumevanja okoliščin, neobjektivno in neargumentirano, naravnost zaslepljeno in polni sovraštva oglašajo v medijih lažnivo, z zaničevanjem, zavajanjem in škodoželjno. Prepričan sem, da bi tudi takšni posamezniki, če bi doživljali travmo težjega bolnika s covidom-19, premislili o svojem destruktivnem ravnanju. Ali pa tudi ne, ker je njihova etičnost pokvarjena, gensko defektna. Dokler pa sami niso prizadeti, se ne zavedajo, koliko škode povzročajo zaradi svoje etične pohabljenosti človeštvu in vsem, ki se trudijo za dobro. Ne trudijo se s pozitivnim mišljenjem dvigati optimizem in upanje na dobro. Nasprotno: zasmrajajo družbo z negativizmom.

Vrhunec etično pokvarjenih posameznikov ali kar najbolj škodljivi posamezniki pa so ta trenutek v naši politiki tisti politiki in stranke, ki brezsramno, brezčutno, neusmiljeno in egoistično rušijo vse pozitivno, kar trenutna oblast dela, dosega in je usmerjena v dobro nacije in državljanov. Govorijo (lažno), da jih to ali ono moti, vendar to sploh niso utemeljeni razlogi; to so prikrite floskule za naivne, prek katerih uveljavljajo svoje namene za rušenje vsega, kar ne ustreza njihovim egoističnim interesom in izmaličenim vrednotam negativizma, multikulturalizma ter zanikanju tradicionalnih vrednot.

Erjavčevi se ne zavzemajo za dobrobit državljanov, zanima ga le lastna korist ter ozkega njegovih naročnikov

Zakaj tako dolg uvod v to, kar hočem povedati. Zato, ker je prav danes, 17. decembra 2020, lažnivi, samovšečni in etično pokvarjeni predsednik DeSUS-a Karl Erjavec brezsramno s svojo demagogijo stranko znova usmeril v vračanje tekovin zločinskega komunizma. Janši očita točno to, kar sam počenja in kar lahko pričakujemo, da se bo zgodilo, če mu slučajno uspe pokvarjen politični manever. To je zlobno! Zloba namreč ne pozna omejitev in samorefleksije, zloba ruši, zanika vse dobro in ji niti najmanj nista v interesu dobrobit državljanov in pomoč potrebnim. Nasprotno, vse, kar je sedanja vlada dosegla pozitivnega, v veliki meri tudi zaradi Janeza Janše, ki mu poštenjaki priznavajo ugled v svetu in posebno v Evropi, bi si želeli pripisati sebi in koristi (finančne) iz kvote Evropske zveze neselektivno trošiti zase in za svoje.

Prepričan hočem biti in z upanjem verjamem, da je med izvoljenimi poslanci sedanjega sklica večina poslancev dovolj pokončna in razgledana, da bo spoznala zblojenost vseh, ki si želijo zgolj oblast, pa četudi na račun mrtvih in uničenja še tistih malo pozitivnih tradicionalnih vrednot, ki jih sedanja vlada skuša oživiti po uničevalni politiki povojnega komunizma pri nas.

Bog nam pomagaj in pamet v roke, spoštovani poslanci v parlamentu, ko bodo na preizkušnji vaša vest, poštenje in ne nazadnje vaš ugled vrednega zastopnika nas, navadnih državljanov, ki smo vas izvolili in vam zaupali, da boste pošteno vodili našo samostojno državo.

foto: Borut Krajnc