A. Rant, Nova24tv: Slovenci smo postali apatični – do politike, splava, posilstva in genocida

Slovenci počasi postajamo narod nečutečih zombijev. Za nas so politiki vsi barabe. Briga nas, kdo je na oblasti, saj je “vedno” slabo. Ne hodimo na volitve. Da niti ne omenjam tem, kot so splav, posilstvo in genocid. Na teh temah pa smo Slovenci kot narod padli na celi črti. Mentaliteta komunizma in LGBT-ideologija sta opravili svoje. Slovenska družba je postala apatična in segregirana.

Postali smo družba prvorazrednih gejev, lezbijk, muslimanov, črncev, arabcev, drugih spolnih deviantnežev, posiljevalcev, liberalcev, multikulturalistov, mirovnikov etc. in družba drugorazrednih heteroseksualnih, belih, krščanskih Slovencev. Postali smo družba, ki sprejema kulturo smrti in postaja nečuteča do najhujšega trpljenja ljudi. Družba, ki za genocid pravi “še premalo smo jih”, ki posilstvu reče “grobo zapeljevanje” in ki splav imenuje “vrednota”.

Splav je človekova pravica in civilizacijska vrednota
O tej temi sem že pisal v eni od mojih kolumn. Če kaj, sem bil presenečen nad nekajkrat manjšim zanimanjem bralcev za to temo, kot je običajno pri mojih kolumnah. Po tem, ko sem bral komentarje na Facebooku, pa mi je postalo jasno, da se je kultura smrti, ki jo propragirajo skoraj vsa slovenska “progresivna” društva, prikradla v vse pore življenja. Ljudje so pisali, da smo zaradi našega mnenja, da je splav res klic v sili, ne pa oblika kontracepcije, fašisti.

Pisali so, da želimo ženskam vzeti pridobljene pravice in da je splav civilizacijska vrednota. Pobijanje nerojenih otrok, tudi več kot štiridesetkratni splav, je vrednota? Civilizacijska norma je očitno postala ženska, ki pobije čimveč nerojenih otrok in s tem izvršuje svoje pravice. Osebno menim, da bi moral biti splav klic v sili, ko otrok ni spočet iz ljubezni (posilstvo) ali ko je ogroženo materino življenje.
A Slovenci smo do te teme hladni. Pričakoval bi, da bodo moški in ženske skupaj vstali v obrambo prečudovitega videa, ki se je predvajal na Frančiškanski cerkvi. Ne. Sufražetke, feministke, homoseksualci in ostali kvaziliberalni teoretiki so sprožili pogrom nad videom, ki prikazuje lepoto nerojenega otroka. Ki prikazuje, da je živ. In s tem smo posegli na polje marksistične kulture smrti, ki je osrednja religija levice. To se ne kaže samo pri nas, ampak tudi drugje po svetu.

Posilstvo je grobo zapeljevanje – a se hecate?
Druga tema, ki jo želim nasloviti v tej kolumni, je posilstvo. O njem sem pisal pred dnevi in odzivi so bili neverjetni. Sploh s strani starih upokojenih moških, ki na Facebooku pozirajo z rdečimi zvezdami in titovkami. Eden od teh, gospod Marjan, je zapisal, da so “nekatera posilstva res grozljiva, druga pa so komaj kaj več kot malo bolj grobo zapeljevanje.”

In ni edini, ki ima tako mnenje. In zato žrtve ne govorijo, ker bo družba takoj zamahnila z roko, češ “baba si zmišljuje, da bo dobila odškodnino, maščuje se mu, saj se je je komaj dotaknil …” Takšen odziv javnosti do posilstva je katastrofa in apatičnost potiska žrtve v anonimnost, medtem ko tistim, ki posilstvo izkoriščajo za lastne interese, daje možnost. Tudi tistim, ki si izmislijo, da so bile ali bili posiljeni. Zakaj? Ker je to tema, ki ji nihče več ne posveča pozornosti. Ker trditi, da te je nekdo posilil, če te ni, ni več neokusno. Ker je dovoljeno si vzeti, če se “ponuja”.

Nihče nima pravice posiliti nikogar, ne glede na to, kako se oblači, ne glede na to, kaj se posiljevalcu zdi, da žrtev želi. A spet pridemo do problema, ko je posilstvo, ki je dovoljeno s strani feministk in ostalih bolnih ideologij, v redu. Migranti spolno nadlegujejo in posilijo okoli 1000 prebivalk Kölna. Kaj naredi županja? Ženskam reče, naj se bolj primerno napravijo. Namesto da bi zaščitili žrtve posilstva, zaščitimo islamske psihopate, ki mislijo, da si lahko vzamejo, kar hočejo. Problem niso samo migranti, ampak tudi naši mentaliteta in toleranca do kaznivih dejanj, kot je posilstvo. Oziroma naša apatija do posilstva in umora.

Več: Nova24tv