Vabilo: Usposabljanje TransFORM v Bonnu

sprava kip človeka rokovanjeIščemo tri osebe (izobraževalce), ki se želijo močneje udejstvovati v okviru pedagogike spominjanja in sprave na Socialni akademiji. S tem namenom se bodo pod vodstvom našega sodelavca Maria Plešeja udeležili mednarodnega usposabljanja za preoblikovanje in reševanje konfliktov TransFORM v Bonnu, od 7. do 10. februarja 2014.

Usposabljanje je namenjeno udeležen-kam/cem iz evropskih držav (Bolgarija, Madžarska, Nemčija, Romunija, Slovaška, Slovenija idr.), ki živijo v skupnostih, v katerih vsakdanje življenje zaznamujejo etnični, zgodovinski, socialni in drugi konflikti. Z intenzivnim štiridnevnim usposabljanjem o preprečevanju in razreševanju konfliktov bodo udeležen-ke/ci prejeli znanje o koreninah, dejavnikih in razvoju konfliktnih situacij in načinih, kako jih omejiti in razrešiti. Izvajalci usposabljanja so priznani nemški trenerji s področja upravljanja in reševanja konfliktov.

Prispevek udeležen-ca/ke za usposabljanje ter nastanitev in prehrano znaša 30 evrov. Potni stroški do kraja usposabljanja in nazaj so povrnjeni v višini 70 odstotkov.

Vaše prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom sprejemamo do 24. januarja 2014 do polnoči.

Več informacij na Socialni akademiji.

Foto: fineartamerica