Vabilo: Premiera filma Kresnik – Ognjeno izročilo

kresnik_still04-460x300Kratek film Kresnik: Ognjeno izročilo se po uspešni Kickstarter kampanji prvič predstavlja javnosti 22. junija v Centru urbane kulture Kino Šiška.

Vljudno vabljeni na premiero kratkega filma Kresnik: Ognjeno izročilo v režiji Davida Sipoša in neodvisni produkciji Haritude Ventures. Po uspešni Kickstarter kampanji in predstavitvi v sekciji Short Film Corner v Cannesu se Kresnik: Ognjeno izročilo prvič predstavlja tudi domači publiki.

Premierna projekcija bo v nedeljo, 22.junija, ob 20h v Centru urbane kulture Kino Šiška, pospremil pa jo bo tudi zanimiv spremljevalni program. Pri premiernem dogodku sodelujejo: Maja Keuc, Tomaž Gubenšek, Stefania Bojić, Gledališče Senzorium, Cirkus pri koritu, APZ Tone Tomšič.

Vstop na premiero je prost. Brezplačne vstopnice si zagotovite z rezervacijo na [email protected]. Vstopnice lahko prevzamete na dan dogodka (nedelja, 22.6.) od 17:30 do 19:30 na blagajni Kina Šiške. Po 19:30 rezervacije ne veljajo več. Za ogled premiere je obvezna brezplačna vstopnica.

Dodatna projekcija filma bo še ob 21:45.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.