Stavenskovrhski: Ko narediš iz volilne kampanje cirkus!

POP TV ne more iz svoje kože in iz slaboumnih kalupov amerikanizacije vsega kar jim pade na misel. Tako so na predvolilno soočenje štirih liderjev strank, ki jim ankete najbolje kažejo, privlekli še njihove življenjske sopotnice. Na našo srečo so bile novinarke POP TV vsaj toliko naivne in so priznale, da so imele kar precejšnje težave s prepričevanjem dam, da so se te ne posebej posrečene predstave sploh udeležile.

Prav nobena od življenjskih sopotnic se s politiko ne ukvarja in iz njihovih nastopov je bilo lepo videti, da se v vlogi, ki so jim jo režiserji Pop TV namenili, niso posebej prijetno počutile. Vendar so bile v sodelovanje nekako prisiljene, ker bog pomagaj njihovim soprogom, če bi katera sodelovanje odločno odklonila in režiserje te neokusne predstave nekam poslala. Zagotovo so se tega zelo zavedale in so verjetno s hudo stisnjenimi zobmi morale v korist svojih dragih še svojo podobo na ogled postaviti.

In prisotnost simpatičnih dam na tem predvolilnem soočenju je tudi edino po čem si bo gledalec lahko to Tv predstavo zapomnil. Ko sem se o tem pogovarjal z znancem, mi je ta z nasmehom rekel, da takšna kot so bila vprašanja voditeljice takšni so pač lahko bili tudi odgovori kandidatov, ki so ob tem morali še paziti, da s kakšnim odgovorom ali ravnanjem ne spravijo v neroden položaj svojih dragih spremljevalk.

Več: blog Stavenskovrhski