Se bo Pahor opravičil tudi nabrisanim?

Se bo predsednik republike Borut Pahor opravičil tudi nabrisanim, meni ter vsem mojim okradenim sodelavcem in sodržavljanom?

Predsednik republike Borut Pahor se je v imenu države in v svojem imenu opravičil izbrisanim pred 30 leti, čemur kot razumen in razumevajoč državljan dajem prav.

Hkrati s tem izbrisom, ki gre v največji meri na rovaš desne strani takratne politike, proti čemur se je angažiral ustavni pravnik Matevž Krivic, pa so v Sloveniji rdeči prebrisani direktorji pod pretvezo lastninskega preoblikovanja podjetij nabrisali večino delavstva Slovenije z divjo privatizacijo ali ropom stoletja. To se je več kot desetletje dogajalo ob vednosti levičarskih predsednika vlade ter predsednika republike dr. Janeza Drnovška in Milana Kučana, predsednika DZ Boruta Pahorja, z vednostjo pravosodja in vseh tako imenovanih institucij vladavine prava.

Divja privatizacija podjetij je potekala celo po preoblikovanju družbenih podjetij v delniške družbe, saj so prebrisani direktorji imeli  podporo v pravosodju, medijih in institucijah globoke države, kot na kratko imenujemo rdeča omrežja, tako kot jo imajo danes. To bi pa šlo na rovaš leve strani politike.

Se bo predsednik republike Borut Pahor opravičil tudi nabrisanim, meni ter vsem mojim okradenim sodelavcem in sodržavljanom?