Radio Ognjišče: Misijonska razsežnost projekta “Dobroti dajemo glas”

Radijci smo veseli, ker je projekt “Dobroti dajemo glas” stekel. Minule dni smo namreč spremljali naše tri kolege, vodjo radijske tehnike Izidorja Ščeka, skrbnika naših oddajnikov Marka Zupana, ter vodjo napovedovalcev in namestnika glavnega urednika Jureta Seška, kako ob vsem ostalem radijskem delu hitijo s pripravami za Afriko. Dela je bilo ogromno in prav na tehničnem področju je ostalo veliko neznank.

Ampak fantje se znajdejo v še tako nemogočih situacijah in prepričani smo, da se jim bodo vse skrbne priprave obrestovale. Predvsem upamo, da jih bo na Madagaskarju čakala vsa tehnična oprema, ki so jo že čez poletje po različnih poteh tja usmerjali.

Gre za misijonsko razsežnost radijskega dela

Naš glavni in odgovorni urednik Franci Trstenjak opozarja na misijonsko razsežnost tokratnega projekta: “Vesel sem, da lahko Radio Ognjišče s svojimi sodelavci pomaga drugim sorodnim radijskim postajam, še posebno v misijonskih krajih. Prav je, da znamo in hočemo deliti znanja in sposobnosti tistim, ki to potrebujejo. Kakor je bil Radio Ognjišče deležen mnogih pomoči v raznih oblikah in jih je še vedno, tako nas ta zastonjska obdarovanost kliče k darovanju za druge. In prepričan sem, da bo tritedenska odsotnost treh sodelavcev bogato “poplačana” z blagoslovom, ker iskreno in srčno darovanje nikdar ne ostane brez sadov.”

Več lahko preberete na radio.ognjisce.si.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.