R. Čakš, domovina.je: Je suis Norma Korošec, pljuvalnik za strpne, napredne in odprte ljudi

Normo Korošec zagotovo poznate. Resda do nedavnega zanjo še niste slišali, pa tudi danes vam ime morda zveni nekoliko tuje. A leva slika je dovolj, da o njej veste vse, kar pred prihajajočim referendumom morate vedeti. Da sodi med tiste zadrte nazadnjake s tribune »PROTI«, zaradi katerih vas je v tej državi sram in si po tihem želite, da jih, prosto po Svetlani, matere ne bi nikoli donosile.

Četudi pretiravam, pa zagotovo ne tajite, da vi že niste takšni kot ona. Pravzaprav ste njen antipod – razgledani, napredni, inteligentni, predvsem pa strpni do vseh manjšin, vključno z istospolnimi. In takšni, mentalno zdravi ljudje, so v nedeljo brezpogojno ZA.

Če se, dragi bralci, v tem opisu slučajno ne najdete, potem vam gre priznanje, ker spretni manipulaciji niste podlegli. Če pa to upate celo javno priznati, si za svoj pogum skorajda zaslužite medaljo. Danes v tej državi, nekaj dni pred referendumom, namreč biti PROTI pomeni biti Norma Korošec.

In zakaj je to tako grozno?

Spoznajmo Normo Korošec

Norma je 21-letna študentka matematike, povsem običajno dekle, ki jo od statističnega povprečja morda loči le dejstvo, da je odraščala brez očeta. Nič takšnega, boste dejali, saj smo vendar za vse družine, in kdo navsezadnje danes očeta sploh potrebuje?!?

Norma misli, da ga in naivno-sramežljivem karakterju navkljub se je to spoznanje odločila zaupati vsej Sloveniji. Ne iz egoizma, ampak želje, da očetovstva ne bi bili prikrajšani najšibkejši člani naše družbe – otroci, kakršna je bila nekoč sama.

Kakšna napaka! Njen obraz je danes pljuvalnik za množice strpnih, odprtih in naprednih ljudi.

Več lahko preberete na domovina.je.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.