Praznovanje 20. obletnice Svetopisemske družbe Slovenije

LogoSvDS_P187_kvadratPREJELI SMO.

Vabimo vas na praznovanje 20. obletnice Svetopisemske družbe Slovenije, ki bo v soboto, 25. maja, v Ljubljani. Naš jubilej bomo obeležili s tremi dejanji:

I. Beseda in pesem na ulicah Ljubljane

Začeli bomo z javnim branjem Svetega pisma, ki ga bo spremljalo petje sodobnih krščanskih pesmi. To dejanje se bo odvilo v samem središču Ljubljane (Prešernov trg) med 9. in 12. uro. Želimo, da to postane odprt prostor za krščansko pričevanje in misijon. Zato vas vabimo, da se dogajanju pridružite s svojo biblično, molitveno ali mladinsko skupino in prispevate svoj delež. O tem nas prosimo obvestite za lažjo koordinacijo. Seveda pa bomo veseli tudi vseh, ki se nam boste pridružili »na licu mesta«.

II. Piknik

Ob 13. bomo nadaljevali s piknikom in druženjem v Središču sv. Jožefa na Poljanah (Ulica Janeza Pavla II. 13), kjer Svetopisemska družba domuje zadnjih nekaj let. Udeležba je brezplačna, zaprosili pa vas bomo za prostovoljni prispevek v podporo svetopisemskemu delu. Prosimo, da nam najpozneje do četrtka, 23. maja, sporočite svojo udeležbo, da bomo lahko poskrbeli za ustrezno količino hrane.

III. Gregor Čušin: Vera levega razbojnika

Ob 15. uri se bomo razvedrili in hkrati razmislili o naši veri s pomočjo dobro znanega in za Božjo besedo zagnanega igralca, Gregorja Čušina z njegovo novo igro Vera levega razbojnika.
Pred tem nas bosta s svojim nagovorom na kratko spodbudila tudi nekdanji predsednik Svetopisemske družbe Slovenije g. Janko Jeromen in naš sedanji predsednik g. Marijan Peklaj.

Praznični popust
Na ta dan boste imeli vsi udeleženci priložnost kupiti Sveto pismo in vse naše knjige s posebnim, 30% popustom!