Podpri!

prst navzgor2Časnik že več kot štiri leta ustvarjajo za skupno dobro zavzeti avtorji v prepričanju, da je na slovenskem medijskem trgu prostor tudi za spletni magazin konzervativne, katoliške in klasično liberalne usmeritve.

Vsi avtorji – vseh, ki so do sedaj objavljali, je več kot 150 – sodelujejo s Časnikom prostovoljno in za svoje pisanje ne prejemajo honorarjev. Časnik opazuje, analizira in komentira dogodke in pojave, za katere je prav, da za njih državljan ve in ima o njih svoje, na razumu in celostni kritični presoji utemeljeno mnenje.

Poleg dnevnih objav tehtnih avtorskih prispevkov na spletnem portalu www.casnik.si je Časnik v letih svojega delovanja organiziral že nekaj odmevnih okroglih miz in javnih soočenj, s čimer nameravamo nadaljevati tudi v bodoče. V letu 2014 se je Časnik podal tudi v založniške vode z izdajo spletnih kolumn v knjigi Mnenja z mero.

O pomembnosti Časnika govorijo tudi številke: mesečno nas prebira več kot 40.000 bralcev.

Časnik lahko podprete na naslednje načine:

  • donacija;
  • nakup knjige Mnenja z mero ali koledarja
  • širjenje glasu na družbenih omrežjih – Facebook, Twitter …;
  • Časnik priporočite prijateljem in znancem;
  • s kliki na oglase;
  • nakup knjižne in druge ponudbe preko Časnika;
  • poslovanje s podjetji, ki sodelujejo s Časnikom.

 

Donacija preko UPN obrazca

Natisnite si spodnji primer položnice  oziroma podatke prepišite na pravo položnico za plačilo.

Donacija preko PayPal-a

Plačilo s kreditno kartico: 1. Brez registracije (levo na Paypal strani) ali pa 2. Z vašim registriranim računom.

upn-obrazec 

Podatki o izdajatelju, banki, transakcijskem računu: Elektronski medij “Časnik.si” izdaja družba Časnik spletni magazin, d.o.o., Bratov Knapič 14, 1000 Ljubljana. Odgovorna oseba izdajatelja je Jani Drnovšek. Nismo davčni zavezanci. Davčna številka: 35254173. Transakcijski račun: SI56 2420 3901 0876 086 je odprt pri Raiffeisen banki (BIC: KREK SI 22).

V prostor za referenco lahko vpišete tekoči datum ali “00 99”.

Komentiraj