Društvo TIGR je pri svojem delu naletelo na veliko nasprotovanja ZZB

Tigrovci pa čakajo že tri četrt stoletja še na neko drugo uradno rehabilitacijo in opravičilo, in to s strani duhovnih dedičev komunističnega vodstva NOB za vse zlo in zločine, ki jih je to vodstvo ob molku sokrive ZB zagrešilo nad njimi. Zato bi se moral ob Pahorju in Matarelli bazoviškim junakom pokloniti tudi Marjan Križman, trenutni predsednik ZZB, in s tem rešiti čast svoje organizacije.

Barbara Zobec: »Obdolženci obsodbe ne zamerijo, če postopek vodiš pošteno«

POGOVOR Z VRHOVNO SODNICO BARBARO ZOBEC: Vabilo k ogledu oddaje Intervju v nedeljo, 16. avgusta 2020, ob 21.00 na TV SLO 1
Ko je Barbara Zobec kandidirala za ustavno sodnico, so ji predstavniki levih strank očitali njeno delo v zadevi Kangler, pri primeru Patria pa strokoven članek, v kateri je obdelala način, kako ta primer odstopa od sodne prakse.

Jugonostalgija ali jugoutopija?

Tako se je nedavno na slovenskem političnem parketu pojavila nova stranka po imenu Združena levica, ki krivdo za gospodarske težave Slovenije otročje pripisuje predvsem konzervativcem in liberalcem, ljudem pa piha na dušo z obrabljenimi politikantskimi parolami v slogu: »Vsi vemo, da smo v socializmu živeli bolje«.