Nika, slovenska – hollywoodska – zvezda vodnica v bedo in propad

V vseh medijih je pred dnevi burila duhove največja slovenska neokomunistična in feministična političarka Nika. Menda pomeni fantastični uspeh za Slovenijo Nikina  – pregrešno draga –  hollywoodska  propaganda pred volitvami v EU na najvišjem nivoju, med samim  podeljevanjem oskarjev v Hollywoodu. Seveda pa marsikoga zanima, kdo jo je v resnici plačal. Kajti znano je, da na tej veleprireditvi ni nič zastonj, vse pa je vrtoglavo drago, tudi politični slavospevi, ali pa porazne kritike.

Nika je imela pri podelitvi oskarjev v Hollywoodu – vsaj uradno –  velikansko reklamo, ker ji je uspelo, da je v Sloveniji menda najmanjša rodnost, verjetno kar na vsem svetu. Slovenske ženske je Nika razsvetlila, da je otrok v trebuhu del ženskega – samo – telesa, tako kot nohti na prstih in lasje na glavi. In slovenske ženske so jo razumele. Razumele so, da si nohte, lase in otroka lahko odrežejo, če hočejo, to je namreč njihova – že skoraj ustavna – pravica, če jim je drago, tudi vsak teden.

Čestitke. Pa še zahvala tistemu, ki je to reklamo o Nikinih feminističnih uspehih, o uspehih slovenske skrajno leve političarke – tik pred volitvami v EU spravil naprej, pa čeprav je bil prav mastno plačan. Samo upamo lahko, da ni bil ta “štos” plačan s kakim opranim denarjem iz mamilarskih kartelov, ki večinoma podpirajo zahodna marksistična gibanja pod krinkami levih nevladnih organizacij, ne pa z denarjem, ki bi ga v Sloveniji morali uporabiti za pomoč revnim slovenskim otrokom. Za pomoč velikemu številu revnih učencem iz nižjih razredov osnovnih šol, ki jih lahko –  blede, utrujene, slabo oblečene in prepuščene samim sebi – srečujemo na natrpanih predmestnih avtobusih, na blatnih poteh in nevarnih cestah, po katerih  se – včasih tudi po uro in več  –  vračajo iz šole proti domu.
V lagodno življenju naše najuspešnejše političarke Nike ni prostora, za vse te otroke. Ona se zaletava samo v še nerojene. Ona je plačana samo za čim uspešnejše zmage nad še nerojenimi otroki. Tako si pač služi sladki, sladki kruhek. Pri vsem tem pa se še prav grdo pretvarja, da nima s politiko ničesar. Pa je tipični primerek pogoltnega krvosestva novih komunistov. S  slavljenjem zmanjševanja slovenskega naroda se te neokomunistične pošasti dobesedno kopičijo po različnih levih nevladnih inštitutih, polnih   krvavega denarja, skoraj vsega pridobljenega iz ilegalnega trgovanja z mamili, z orožjem, s telesnimi deli in z belim blagom oziroma z ilegalnimi begunci. Da ni čisto tako? Potem pa račune na mizo! Tudi natančne podatke, kdo vso to skrajno levo nevladniško bando – doma in v tujini – PLAČUJE!
Da je vse skupaj še bolj strašljivo, lahko kmalu pričakujemo, da bo Sloveniji uspelo predlagati za Nobelovo nagrado našo “vrlo”  predsednico države. Zato, ker  je uspešno pomagala tudi v Sloveniji, “zelo zaostali in konservativni državi”, uveljaviti zakon o evtanaziji. In vsa Slovenija bo presrečna, ko bo predsednica države, prejela nagrado za MIR, za večni –  evtanazijski – mir.
Drugače, žal, ni mogoče razumeti sedanjega globalnega neokomunističnega gibanja na Zahodu, z vsemi organizacijami, imenovanimi nevladne in humanitarne ustanove. Zanimivo in splošno znano je, da celo teroristična armada Hamas ne deluje nič drugače kot nevladne organizacije.
N a primer aktivisti Mirovnega instituta so pod vlado Roberta Goloba postavili spomenik žrtvam izbrisa, ki so ga nad prebivalci balkanskega porekla izvedle slovenske oblasti ob osamosvojitvi Slovenije. Obenem pa je ista – Golobova oblast – prepovedala Dan spomina na nedolžne žrtve komunističnih pobojev. Vse to je uspelo vladi Roberta Goloba, zato, ker jo sestavljajo pretežno  aktivisti, sodelavci in simpatizerji nevladnih organizacij. Na primer, za spomenik žrtvam izbrisa je najbolj zaslužna bivša direktorica Mirovnega inštituta, zdaj članica ustavnega sodišča. Zato propadajo demokratični mediji, propadajo podnebnikom neljuba podjetij in kmetijstvo, propada javno zdravstvo, propada sodstvo, propadajo znanost, umetnosti, sociala, policija, vojska, diplomacija. Korupcija se že  prav smešno vleče za dr. Golobom, kot frak za Chaplinom, pa mu ni niti malo nerodno. Kje neki! Saj smo bili vendar pohvaljeni na podelitvi oskarjev v Hollywoodu! In vsa Slovenska mladina bo na volitvah v parlament hitela podpreti kandidate Svobode, SD in Levice, ki jih bo hvalila Nika. Ta borka proti slovenskim otrokom, direktorica nevladnega inštituta in – skoraj že hollywoodska zvezda, bo odlično poskrbela, da bo prišlo v parlament EU kar največ neokomunističnih poslank in poslancev.
Frančiška Buttolo


1 komentar

  1. Kakšna bedna babetina, ta Nika! Ni čudno, da je ne mara noben dedec.

Comments are closed.