Naši izdelki

kor_casnik_si-koledar-2017_v3_2016-10-13_finale_001 Časnik je izdal koledar in knjigo Mnenja z mero – z nakupom izdelkov podprete brezplačno dostopne spletne vsebine.

NOVO: Časnik, spletni magazin z mero skupaj s Salve, d.o.o. Ljubljana predstavlja stenski koledar za leto 2017 v velikosti 33 x 29 cm (v odprtem formatu 33 x 53 cm) Jureta Viltužnika in Sama Skralovnika, izkušenih fotografov, ki objavljata fotografije tudi na Časniku.

Koledar so oblikovali sodelavci na Salve, d.o.o, Ljubljana. Ustvarjalcem se Časnik zahvaljuje za njihov ustvarjalni prispevek!

Koledar si lahko ogledate na povezavi.

koledar-17-2

Poleg nakupa koledarja po redni ceni se lahko odločite tudi za nakup koledarja po donacijski prodajni ceni, s čimer dodatno podprete delovanje Časnika.

Posebna, drugačna ponudba je namenjena podjetjem, po ugodni ceni ponujamo tudi možnost dotiska logotipa (dimenzije za dotisk: 33 cm v dolžino x 5 cm v višino). Lahko se dogovorimo za količinski popust.

Koledar lahko naročite na spodnjem obrazcu.

  • redna cena: 3,50 € (koledar)
  • donacijska cena: 7 € (koledar, zahvala);
  • glede na vaš predlagani znesek podpore Časniku se dogovorimo o vsebini paketa.

Navedene cene so končne, ker nismo zavezanci za DDV. Cena poštnine je 1,20 evrov na izvod koledarja, strošek poštnine se zvišuje po ceniku Pošte Slovenije ob naročilu več koledarjev.

[vfb id=’54’]

______________________________

Mnenja z mero

Knjiga Mnenja z mero Foto: Aleš Čerin
Knjiga Mnenja z mero Foto: Aleš Čerin

Zgodnje in razburljivo obdobje Časnika smo združili v knjigi Mnenja z mero. V njej so na enem mestu zbrana najboljša razmišljanja avtorjev na Časniku po izboru urednika Aleša Mavra, ki je prispeval tudi uvodno besedo. Prav tako so v njej povsem nova besedila, uvodne besede Branka Cestnika, Mateja Kovača in Renata Podbersiča ml., ki z današnjega zornega kota obravnavajo politična, zgodovinska in cerkvena vprašanja odprta v knjigi. Pisci spremnih besed so o knjigi spregovorili tudi na Radiu Ognjišče, oddaji Od slike do besede lahko prisluhnete na povezavi.

Knjiga Mnenja z mero prinaša sveža in poglobljene mnenjske prispevke 50 avtorjev prispevkov na 373 straneh. Knjiga je opremljena z izbranimi fotografijami 8 fotografov na Časniku. Na enem mestu ima tako bralec skoncentriran vpogled v najbolj lucidna razmišljanja na izstopajoče dogodke, ki so zaznamovali zadnja leta. V knjigi najdete prispevke, ki so prestala test časa in se izkazala še za kako aktualna.

Knjiga Mnenja z mero predstavljajo presek časa, v katerem je Časnik pogosto pereča vprašanja obravnaval drugače. Zato, ker jih še kar obravnava – z mero!

Še več o knjigi si lahko preberete na povezavi.

Knjigo lahko jo kupite v knjigarnah ali na Časniku s pomočjo spodnjega obrazca, preko [email protected] ali 031 251 915 (Marko).

Prodajni paketi

Poleg nakupa knjige po redni ceni, se lahko odločite tudi za nakup enega od naslednjih prodajnih paketov, s čimer podprete delovanje Časnika:

  • po redni ceni 19,90 evrov (knjiga);
  • po ceni 25 evrov (knjiga, zahvala);
  • po ceni 50 evrov (dve knjigi, kazalka, podloga za miško, zahvala);
  • glede na vaš predlagani znesek podpore Časniku se dogovorimo o vsebini paketa.

V oklepaju so navedeni poštni stroški kupca: po povzetju (4,82 evrov) ali pa vam knjigo preprosto skupaj z računom pošljemo vnaprej (v račun vključimo strošek poštnine 0,98 evra).

[vfb id=’31’]

 


 

Komentiraj