Izdajatelj in oglaševanje

Izdajatelj: Elektronski medij “Časnik.si” izdaja družba Časnik spletni magazin, d.o.o., Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana. Medij je v razvid, ki ga vodi Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport vpisan pod zaporedno številko 1703.

Davčna številka: SI 35254173.

Matična številka: 6064477.

Transakcijski račun: SI56 0430 2000 3271 503 pri Novi KBM d. d.

Uredništvo: Uredniški odbor sestavljajo še: Samo Skralovnik, Aleš Čerin, Matej Kovač, Aleš Maver, Marjeta Žebovec in Igor Podbrežnik, ki je vodja spletnega magazina. Marjeta Žebovec besedila lektorira.

Lahko nam pošljete sporočilo na naslov: [email protected]

Povabilo k donaciji. Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete lahko njegov obstoj podprete z donacijo.

OGLAŠEVANJE

Kratka predstavitev medija: Časnik.si je spletni mnenjski magazin, ki je prisoten v slovenskem medijskem prostoru že od leta 2010. Gre za mlad medij, ki vseskozi izboljšuje svojo kakovost in se vsebinsko širi. Na Časnik.si poleg kolumn objavljamo tudi druge relevantne domače in novice iz sveta ter namige na zanimiva besedila v drugih medijih. Pri vseh publicističnih oblikah nam je cilj kakovost, izvirnost, komunikativnost in aktualnost obravnave.

Ciljna populacija bralcev so aktivni, družbeno odgovorni, razmišljujoči posamezniki, ki želijo biti splošno razgledani, iščejo nove vsebine in se o njih želijo tudi izražati.

Sodelovanje: kolumna našega medija je vsak mesec objavljena tudi v Slovenskem času (priloga tednika Družina). Komentar Časnik.si je vsak teden predvajan v etru Radia Ognjišče, mnogo objav z našega spleta povzemajo tudi drugi mediji.

Doseg Časnika je več kot 40.000 edinstvenih bralcev mesečno in preko 225.000 prikazov strani na mesec (Google Analytics, 2014), kar je sad vsakodnevne prisotnosti z novimi objavami ves čas našega obstoja.

Ponudba: Na spletnem mediju Časnik.si vam nudimo možnost oglaševanja z oglasnimi pasicami (jpg, gif ali fla) različnih formatov in objav PR članka oziroma intervjuja. Naša strokovna ekipa vam bo glede na vaše želje pripravila ponudbo po vaših merah. V kolikor bi želeli oglaševati na spletnem mediju Časnik.si pošljite povpraševanje na [email protected] in z veseljem vam bomo poslali ponudbo.

Cenik:

FormatCena za 1000 prikazov
Oglasno ozadje (celotna leva in desna stran strani)15,00 €
Na vrhu spletne strani (728x90px)9,00 €
V desnem stolpcu (300x250px)9,00 €
Oglas na levi ali desni strani strani (160x600px)12,00 €
FormatCena
Objava PR članka (pripravi naročnik)65,00 € / 3 dni na naslovnici
Priprava (Časnik) in objava PR članka95,00 € / 3 dni na naslovnici

 

Oglasna mesta:

casnik_oglasna_mesta_1

Komentiraj