Najbolj nestrpni strpneži

Foto: Rex Features.
Foto: Rex Features.

Vedno znova sem presenečen nad dejstvom, da so tisti, ki se najbolj sklicujejo na strpnost, pravzaprav najbolj nestrpni. Zadnji primer, ki to kaže, je nervozen odziv pevca Eltona Johna na izjavo Domenica Dolceja in Stefana Gabbane, (svet ju pozna po blagovni znamki Dolce & Gabbana) glede istospolnih družin (mimogrede tudi Dolce in Gabbana sta homoseksualca).

“Edina prava družina je tradicionalna družina,” sta dejala. In kot da to še ne bi bilo dovolj, da se vplivna gejevska skupnost ne zgane, sta pribila še: “Nobenih kemičnih potomcev in najetih maternic. Življenje poteka naravno, so stvari, ki jih ne bi smeli spreminjati.”Modni dvojec je otroke, ki so rojeni s pomočjo umetne oploditve, označil za sintetične in dodal še: “Rodiš se mami in očetu – vsaj tako bi moralo biti.”

Uff! Res je, zato se zavzemamo! In tudi omenjena homoseksualca pritrjujeta.

Kot rečeno, je sledila nervozna in nestrpna reakcija „skupnosti, ki išče samo ljubezen za vse“. Elton John je čisto izgubil živce in zapisal: “Kako si drzneta moja čudovita otroka označiti za ‘sintetična’, in dodal, da je oblikovalca lahko sram zaradi njunega zastarelega razmišlja. “Nikoli več ne bom nosil znamke Dolce & Gabbana,” je še zapisal.

Evo ga! Nikoli več ne bom … Dajmo bojkotirajmo. Dokler se govori o nas, potem samo prosimo za strpnost. Ko se čutimo dovolj močne in vplivne, potem pa grozimo in pozivamo na bojkot! Kakšna sprevržena logika! Kaj zdaj človek ne sme niti svojega mnenja več izraziti? In to še človek, ki očitno pripada isti skupnosti. To kaže, da so odpadniki najbolj nevarni. Njih je treba še posebej izpostaviti, kaznovati, bojkotirati. Tako meni močna in vplivna gejevska skupnost.

Pišem zato, da ne boste presenečeni, ko se bodo spravili na vas, če ne boste dovolj politično korektni v svojih izjavah! Berite znamenja časa.
_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.