S komer se družiš, to si

Ne vem, če velja še danes, ampak nekoč je veljajo, da te ljudje ocenjujejo po tem, s kom se družiš. To ne pomeni, da se zapiraš samo v svoj krog in se kot hudič križa ogibaš nekoga, ki se ga drži slab sloves. Pomeni samo, da se zavedaš dejstva, da če se družiš npr. s tatovi, imajo tudi tebe za tatu.

Zato velja, da se v sodobnih demokracijah vsi kot hudič križa izogibajo kakršnemu koli tesnemu druženju (sodelovanju) s skrajnimi levičarskimi strankami, kot so npr. Die Linken v Nemčiji, ki se v svojih programih istovetijo bodisi z internacionalnim ali z nacionalnim socializmom. Nikakor se ne smete dati zavesti levici naklonjenim medijem, ki fašiste (nacionalsocialiste) rinejo na skrajno desno stran in s tem skušajo (pogosto zelo uspešno) zakriti njihovo bližnje sorodstvo s internacionalnimi socialisti (komunisti oz. modernimi ekomarksisti ipd.), katerih delovanje glorificirajo.

Pravo najbolj oportunistična stroka

Že večkrat sem se obregnil ob ravnanju mnogih pravnikov pri nas. In to povsod, tako v sodnem sistemu, upravnem sistemu kot tudi drugje (npr. gospodarstvo), kjer so zaposleni ali pa delujejo v svojem zasebnem življenju. Zanje je značilen kreativen pristop k pravu oz. uporaba prava za potrditev ideologije, kateri so zavezani iz prepričanja, še pogosteje pa zaradi oportunizma. Pogled v zgodovino nam sicer prikaže ne preveč lepo sliko prava, za katerega velja, da je od vseh strok najbolj oportunistična, njej sledi zgodovinska (arheološka) in presenetljivo tudi medicina, čeprav naj bi zanjo veljala Hipokratova prisega.

Tako vsaj so razložili v eni izmed mnogih oddaj, ki temeljito iz vseh možnih aspektov analizirajo nacistično Nemčijo. In vse, kar velja za nacionalni socializem, velja tudi za njemu bratski internacionalni socializem (komunizem). Ob poznavanju delovanja našega t. i. samoupravnega socializma (navidezen odklon od stalinizma) te podobnosti ne moreš spregledati, razen če si barvno zaslepljen oz. ti deluje samo levi del možganov. To je seveda mišljeno samo sociološko, ne fiziološko (kako v resnici delujejo posamezni deli možganov).

Ne dvomim, da večina na Ustavnem sodišču ne bo negativno nastrojena do SD in Levice

Pred nami je razprava o skladnosti programov (levica) in odnosu do ZKS oz. revolucionarnega komunizma (SD in Levica) z Ustavo Republike Slovenije pred Ustavnim sodiščem. Glede na zadnjo ustavno presojo o legitimnosti sodb na t i. kočevskih procesih v oktobru 1943, sploh ni možno dvomiti o presoji Ustavnega sodišča. Verjetno bo šele ESČP ugotovilo, da je v odnosu do polpretekle zgodovine pri nas nekaj hudo narobe in da je enako narobe tudi z vladavino prava v naši državi.

Ko pogledamo naše vodilne levičarske politike, levičarske mnenjske vodje, njihovo akademsko elito in vse sledilce (in volivce) levice, imam občutek, da so v nekakšnem dolgotrajnem stanju evforije, ki jo po navadi omogočajo opojna sredstva. Zakaj? Ker se preprosto ne zavedajo, da so na napačni strani zgodovine. Če še nekako razumem, da se določen del prebivalstva nagiba k socialni demokraciji zahodnoevropskega tipa (bolj mladi kot starejši), mi je pa popolnoma nerazumljivo, da se oklepajo najbolj trdega totalitarizma, ki ga pri nas pooseblja stranka Levica. Ta totalitarizem se preliva iz komunizma v fašizem (nacionalni interes) in nazaj.

Težko razumem povprečnega levičarja, da sledi skrajnim levičarjem

Da se SD preriva z njimi, kdo bo bolj butasto radikalen (Nemec, Fajon, Koprivc itd.) mi je še nekako razumljivo (ponosni nasledniki revolucionarnih klavcev), težko pa razumem, kako da povprečen levičar ne pokaže nikakršne intelektualne samostojnosti in slepo sledi derivatom, kot so LDS, Zares, SMC, LMŠ, SAB in sedaj spet novi, a recikliran obraz Goloba (Svoboda). Po principu, da si to, s komer se družiš, so dejansko vsi na nivoju Kordiša, Mesca, Vatovca, Sukičeve, Tomičeve. Pozabljajo, da jih bo zaradi pijanosti po morebitnem relativnem uspehu na volitvah (zmaga proti Janši, kar je njihov edini predvolilni program) še močno bolela glava.

Brez Levice ne bodo mogli sestaviti vlade, ker so pač dali zavezo, da s strankami sedanje koalicije ni možno sodelovati. Levica pa ima program, ki pomeni vrnitev v socializem. In do sedaj so se pokazali, da svoj program želijo udejanjiti ali pa ne bodo sodelovali. Kompromisa ne priznavajo, kar je značilno za vse totalitarne revolucionarje. Iz zgodovinskih izkušenj vemo, da pri tem predhodne obljube ali dejanja nič ne štejejo. Oni so še zmeraj povsod (v vseh državah sveta, kjer so zmagali na volitvah ali so si zmago pridobili z bajoneti, tanki ipd.) zelo hitro izvedli najhujše zločine proti človeštvu (življenju), lastnini in državi v celoti.

Skrajni levičarji (komunisti) ne spoštujejo svojih obljub, ker pri njih cilj vedno posvečuje sredstva

Zato tudi ne razumem elite (izobraženega dela prebivalstva), ki jih sedaj na vseh nivojih podpira, da se iz zgodovine ni ničesar naučila. Nekaj jih bo resda deležnih tudi radosti plenjenja lastnine, večina pa bo tudi sama občutila rezultate njihove predhodne oportunistične, in to ne naivnosti, temveč neumnosti. Laž je namreč temeljna lastnost vseh totalitaristov, ker cilj vedno posvečuje sredstva. Tudi mnogi podjetniki, večji kmetje, duhovniki, celo graščaki so med zadnjo vojno pomagali in reševali komuniste, pa jim to ni nič pomagalo. Zelo veliko so jih pobili (če niso prej pred njimi pobegnili na varno), jim zaplenili premoženje ali ga celo uničili (požgali, razrušili ipd.).

Tudi kolega, pomemben pravnik iz mojega domačega kraja, ki piše satirične kolumne v lokalnem tračarskem mesečniku, ki ga vsi dobimo v nabiralnik, se tega očitno ne zaveda. V kolumnah se norčuje iz sedanje oblasti in je prepričan, da bo šla po naslednjih volitvah na smetišče zgodovine. Očitno se podobno kot mnogi drugi ne zaveda, da je del premožne elite, ampak mu to ne bo pomagalo, ko se bodo zmagovalci (stranka Levica) vtaknili v njegovo precej veliko posestvo, podjetje ipd.

Putin tako kot kulovci in t. i. ljudstvo preganja fašiste

V času pisanja tega razmišljanja je Putin brutalno napadel Ukrajino. Pri tem se je skliceval na boj priti nacistom. Kako podobno večini naših levičarjev, ki vse, ki niso po njihovi meri, označujejo za fašiste. Kulovci skupaj s tako imenovanim ljudstvom (Muki, Nika, Teja, Saša ipd. akademska elita) že ves čas preganjajo fašiste z oblasti. Kako postaneš fašist, nam je postalo jasno ob briljantni ekspertizi na nivoju raziskave bureka v Sloveniji s strani doktorja s FDV-ja o vplivu narodno-zabavne glasbe oz. harmonike na organizacijsko kulturo.

Njegove sicer zelo poenostavljene ugotovitve so bile, da govejo muziko poslušajo ljudje, ki cenijo tradicionalne vrednote: heteroseksualna partnerstva s poroko in otroki, spoštovanje družine, domovine in so celo ponosni na svojo zgodovino ipd. Pri tem pa nam svetuje, da bi v narodno-zabavne ansamble nujno morali vključiti bolj moderne inštrumente, ljudi, ki niso belci in katoličani pa nekaj gejev in lezbijk naj bi jim dodali ipd. Očitno levičarji ne vejo, da so značilnosti, ki jih pripisujejo ljubiteljem narodno zabavne glasbe, samo klasične tradicionalne vrednote. Lahko jih sicer damo bolj na desno kot na levo stran političnega prostora oz. organizacijske kulture. Nič pa to nima zveze z fašizmom.

Fašizem ni to, kar si predstavljajo na FDV ter s tem poneumljajo svoje študente in javnost

Ko so pokojnega dr. Antuna Vilo vprašali, zakaj se on kot strojnik ukvarja s psihosociologijo pri proučevanju organizacijskih problemov, jim je odgovoril, da zato, ker oni (sociologi in psihologi) na tem področju niso nič naredili. In tako moram tudi jaz podučiti silno stroko na FDV (pa še kje drugje), da fašizem (nacionalni socializem) ni spoštovanje tradicionalnih vrednot, temveč tako kot pri bratskih komunistih (internacionalnih socialistih) izgradnja novega človeka, kar pa zahteva ženske, ki rojevajo veliko otrok, za katere pa takoj poskrbi država (vrtci, indoktrinirano šolstvo, množično udejstvovanje v otroških in mladinskih organizacijah ipd.), da se pripravijo za ohranjanje režima in agresivno širitev ideologije prek svojih meja.

In da še enkrat ponovim: ljudje se ocenjujejo po tem, s kom se družijo. Ko vidim vse štiri kulovce skupaj, ki jih postrojava ljudstvo v obliki t. i. civilne družbe (tudi kakšen zdravnik je med njimi, bog se nas usmili takih zdravnikov) me postane strah. Levica pozdravlja Putina kot osvoboditelja Ukrajine in drugi strumno sodelujejo z Levico. Leta 1938, 1939 itd. smo videli, kaj prinese osvoboditev s strani nacistov (fašistov), leta 1945 pa, kaj prinese osvoboditev s strani komunistov.