Donacije

Povabilo k doniranju

Ekipo Časnika sestavlja več kot 40 sodelavcev, ki darujejo svoj čas in ustvarjalnost, da lahko spletni magazin objavlja dnevno aktualne vsebine. Pred Vami je nekaj razlogov, zakaj je smiselno podpreti njihovo voljo in zagnanost, pri nadaljnjem razvoju medija:

  1. Časnik je zavezan demokratičnosti in zato omogoča soočanje ter izostritev mišljenj avtorjev, ki jih povezujejo konzervativno liberalne vrednote, s čimer širimo prostor dialoga in perspektiv.
  2. Časnik prebira 80.000 različnih bralcev mesečno. Število bralcev se ves čas povečuje.
  3. Ustvarjalci medija se zavedamo, da bomo širši krog bralcev dosegli le z izboljšanjem kvalitete, ohranjanjem integritete in izoblikovanjem jasnega profila.
  4. Letno objavimo 500 kvalitetnih komentarjev, 300 novic in 200 kvalitetnih fotografij ter hkrati opozorimo na relevantna razmišljanja v drugih medijih. Vložena čas in delo za organizacijo in urednikovanje ne moreta biti več opravljena zastonjsko.
  5. Še naprej se želimo vsebinsko razvijati, v komentarjih pogosteje analizirati dnevno politično dogajanje, objavljati redne intervjuje, dnevno poročati s kraja dogajanja in razvijati raziskovalno novinarstvo.

Časnik se bo razvijal, če bo to naš medij, zato ga ustvarjajmo skupaj – vsak na svoj način in po svojih močeh! Hvala vsem za podporo.

Donacija preko UPN obrazca

Prosimo spodje podatke prepišite na pravo položnico oz. vplačilo izvedite preko elektronske banke.

Časnik d.o.o., Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana

Transakcijski račun: SI56 0430 2000 3271 503, Nova KBM d. d.

 

Podatki o izdajatelju, banki, transakcijskem računu: Elektronski medij “Časnik.si” izdaja družba Časnik spletni magazin, d.o.o. Tržaška 132, 1000 Ljubljana. Odgovorna oseba izdajatelja je Igor Podbrežnik. Davčna številka: SI 35254173. Transakcijski račun: SI56 0430 2000 3271 503 pri Novi KBM d. d.

Izjave podpore

1.Sodobni mediji so nas pripeljali v položaj, ko veliko vemo in malo razumemo. Časnik.si goji razumevanje. Dr. PETER LAH, Papeška univerza Gregoriana.

2.Vsakič, ko grem v spletni portal Časnik najdem zelo tehtne in uravnotežene prispevke, ki jih ustvarja elitna ekipa piscev. Preko njih se slovenski medijski prostor plemeniti in se počasi rešuje iz asimetrije. Slovence vabi k refleksij in pomaga pri iskanju pravih vzročnih asociacij. Biti pravilno informiran pomeni biti boljši državljan. Naj živi Časnik! MARKO FINK, svetovno znani basbaritonist.

3. Časnik.si nam je potreben kakor vsakdanji kruh. JOŽE STRGAR, Prebudimo Slovenijo.

4. Da odpreš Časnik, je dovolj že klik… In listaš po straneh, ki se ne obračajo po vetru! GREGOR ČUŠIN, bodoči nekdanji igralec.

5. Časnik.si je odprl prostor mnogim kvalitetnim družbeno-političnim komentatorjem katoliških in klasično liberalnih vrednot. Hvala. IGOR VOVK, ustanovitelj Iskreni.net.

6. Čeravno je Časnik ideološko zamejen s konzervativnim, katoliškim in klasično liberalnim delom celote, je dovolj širok, da vključuje tudi Svetovni etos, ki nas kljub vsej različnosti in raznorodnosti povezuje in združuje zaradi prizadevanja po etičnosti in udejanjeni človečnosti. Zato ekipi želim še na mnoga prodorna leta z mantro, da bo 21. stoletje moralo biti bistveno bolj duhovno, drugače ga ne bo več oziroma se mu bo še slabše pisalo. Dr. MARKO PAVLIHA, Svetovni etos

7. Časnik v slovenski spletni prostor prinaša izbor najboljših kolumn z razumniško-sredinskim in konzervativno-liberalnim predznakom, torej vsega tistega, kar je v dominantnih medijih v manjšini, ker pač ni levo, v peščici desnih medijev pa preglašeno, ker ima Časnik pač mero. Dr. ŽIGA TURK, univ. profesor in nekdanji minister

8. Bog je hotel, da bi XXI. stoletje bilo bolj demokratično, zato je v namen pluralizacije medijev poskrbel za internet. Casnik.si je to znamenje časov razumel in dobro sodeluje. p. BRANKO CESTNIK, teolog, filozof, pater klaretinec, skavt in bloger

Pripis uredništva

S konec januarja 2014 smo zaključili ciklus, v okviru katerega smo k javni podpori delovanju Časnika na naslovnici objavili izjave znanih Slovencev, ki so vse zbrane na tej strani. Na tem mestu se jim za podporo zahvaljujemo.

Hvaležni smo tudi vsem donatorjem, ki so nas s svojimi prispevki podprli. Njihovo in zaupanje vseh vas bralcev je za nas obveza, da Časnik ponudi še več, bolj raznovrstno in še boljšo vsebino. Gremo skupaj novim izzivom nasproti.

Komentiraj