Kdo so naši največji sovražniki zdravja?

Boštjan Hari

Vas zanima, kdo so največji sovražniki in škodljivci zdravja in imunskega sistema? Bi radi izvedeli več o nevidnih strupih, škodljivcih človekovemu zdravju, o katerih civilna družba praktično ne govori, razkriva pa jih Biblija, Sveto pismo?

Vas zanima, kaj najbolj škoduje človekovemu zdravju z Božje perspektive?

Bog, Stvarnik človeka, najbolje pozna človeka, saj ga je ustvaril. Zato mu je vredno prisluhniti, kaj pravi glede človekovih največjih sovražnikov in škodljivcev celostnega zdravja. O tem lahko izveste več na spletnem predavanju teologa Boštjana Harija, ki vodi zavod Kerigma, zavod za spodbujanje krščanskih vrednot. Predavanje bo v sredo, 5. maja, ob 20. uri prek Zooma. Prijavite se lahko na tem spletnem naslovu na tem spletnem naslovu ali po telefonu št. 041 296 509.

Veliko strokovnjakov se ukvarja s človekovim telesom in stresom

Farmacija, svetovalci za prehrano, različni osebni trenerji, influencerji (vplivneži), medicinska znanost  nas na socialnih omrežjih in tudi sicer v vseh medijih dobesedno bombardirajo, zasipavajo z nasveti glede doseganja in ohranjanja telesnega zdravja in dobrega počutja. Njihovi nasveti in predlogi izhajajo iz človeških dognanj, opazovanja človeka, proučevanja človekove telesne zgradbe. Brez dvoma so nasveti, ki so resnično znanstveno podkrepljeni, dobri in koristni. A vsi ti se po večini tičejo le našega telesa in vsega, kar spada k njemu: prehrane, gibanja, spanja … Tu so seveda še razni terapevti in psihologi, ki nam svetujejo v zvezi z duševnim zdravjem, stresom itd. Mnogokrat so ti nasveti dobri, po drugi strani pa tudi zelo pomanjkljivi, niso celostni, ampak so šibki in površni, saj nam predlagajo, svetujejo le nekatere reči, najpomembnejše pa spregledajo oziroma jih niti ne poznajo. Ob tem pa doživljamo, da upoštevanje njihovih nasvetov nima moči, da bi nam prineslo korenite, želene spremembe na bolje, da bi našo duševnost, naš čustveno-miselni svet resnično (p)ozdravili.

Bog nam po Svetem pismu jasno razkriva, kdo so naši največji sovražniki zdravja

Smo v obdobju, ko vlada pretiran poudarek le na telesnem zdravju, kakor da bi bil človek le telesno, materialno bitje. Ob vseh teh ponudbah naletimo še na razne duhovne guruje, ki nam ponujajo duhovne tretmaje v obliki zdravljenja z različnimi energijami, duhovi, duhovnimi vodiči, silami itd.

Dejstvo je, da zanemarjamo in zapostavljamo, kaj nam sam Stvarnik človeka, tisti, ki ga je ustvaril in ga najbolje pozna, pravi glede človekovega zdravja? Ali ni za človeka vendarle najbolje, da spozna Božje mišljenje, pogled na človekovo zdravje?

Na spletnem predavanju bomo spoznavali največje sovražnike in škodljivce za človekovo zdravje. O njih nam civilna družba ne govori, ker človeka presoja zgolj s človeške perspektive, ki je silno omejena. Bog nam po Svetem pismu, Bibliji, jasno razkriva človekove največje sovražnike zdravja, dobrega počutja, imunskega sistema, organizma itd. Vsi ti so nevidni, neotipljivi, a še kako prisotni in tudi izkustveni.

Življenje in praksa nam kažeta, da ima Biblija prav. Če jih želiš spoznati in izvedeti, kako se jim upreti ter jih z Božjo pomočjo razreševati, dobrodošel, dobrodošla na predavanju.

_______________
Časnik je še vedno brezplačen, ni pa zastonj in ne poceni. Če hočete in zmorete, lahko njegov obstoj podprete z donacijo.